Laura Bretan semnează cu MediaPro Music & Universal Music Romania

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Laura Bretan semnează cu MediaPro Music & Universal Music Romania

Laura Bretan întră în marea familie MediaPro Music & Universal Music România

Laura Bretan se pregăteşte de prezentarea publică a albumului “World I See”, pe care îl va lansa anul acesta alături de casele de discuri MediaPro Music & Universal Music România.

Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste ale noii generaţii, dar şi vocea care a cucerit emisiuni precum Românii au talent si America Got Talent, va lansa prima mare producţie de anul acesta, un material discografic care va include piese care au consacrat-o în domeniul pop, de la DEAR FATHER (participare Eurovision), la ADAGIO de Albinoni, dar şi multe piese noi, originale, unele compuse chiar de către tânăra artistă.

Albumul „World I See” este o producţie internaţională, realizată cu artişti (compozitori, textieri, producători şi solişti) din Statele Unite, Canada, Belgia, Italia, Norvegia şi Israel), totul coordonat de către producătorul israelian Giora Linenberg, care a colaborat de-a lungul timpului şi cu Lara Fabian. Primul single de pe albumul „World I See” se numeşte „Believe” şi va fi lansat peste o săptămână, fiind o colaborare cu un grup de artişti cunoscuţi la nivel mondial.

Link YouTube:

 

Laura Bretan este o soprană adolescentă de renume internațional, finalistă a emisiunii concurs “America’s Got Talent” în 2016 și câștigătoarea “Românii au Talent”, în același an. De la arii de operă cunoscute la balade clasice, interpretările Laurei captivează publicul, impresionând prin emoția transmisă. De-a lungul timpului, Laura a colaborat live cu artişti precum David Foster, Il Volo, Ethan Bortnick, Matteo Bocelli, Victor Micaleff, Trisha Yearwood, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri și Michael Bolton. Laura este implicată şi în foarte multe acţiuni sociale, având la activ o bogată activitate de binefacere şi filantropie (Gala “Gateway” for Cancer Research, gala “The Happy Hearts Foundation”, gala “The Parachute” din Toronto, Canada, evenimentul The Shrine Hospital, organizat de Arts4kids, gala aniversară “Project Harmony” la Opera Omaha etc.)

Universal Music Romania este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. Universal Music România şi-a câştigat pozitia de lider de piaţă încă de la infiinţare, în 2006, datorita strategiei sale inovatoare.
O divizie a Universal Music România, MediaPro Music este o casă de discuri de top din România, înfiinţată în urmă cu peste două decenii, ce deţine un catalog local important, incluzând peste 5000 de piese. Cu zeci de artişti de top, albume de succes şi premii muzicale, sute de hituri şi concerte, MediaPro Music este una dintre cele mai importante prezente din industria muzicală locală.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner