Led Zeppelin in concert

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Led Zeppelin in concert

Led Zeppelin in concert

Peste un milion de fani ai trupei Led Zeppelin s-au inscris pentru a cumpara bilete la singurul concert pe care il va sustine formatia, pentru prima oara din 1998, in noiembrie, la Londra, potrivit BBC News. Doar 20.000 de bilete sunt disponibile pentru show-ul ce va avea loc la Arena O2 din Londra, un spectacol in memoria fondatorului casei Atlantic Records, Ahmet Ertegun, la care vor mai canta Pete Townshend, Bill Wyman si Paolo Nutini.

Promoterul Harvey Goldsmith a spus ca a fost "depasit" de numarul de cereri. Fanii vor fi anuntati pana la 1 octombrie daca se numara printre cei care primesc bilete. Ei trebuie sa plateasca 125 de lire sterline (aproximativ 250 de dolari), plus taxe, pentru un bilet.

"Am dori sa multumim fanilor pentru sprijin", a spus Goldsmith. Vocalistul Robert Plant, chitaristul Jimmy Page si basistul John Paul Jones s-au despartit dupa moartea bateristului John Bonham, in 1980. Cei trei, care nu au mai cantat live de 19 ani, ar putea fi insotiti pe scena concertului de la Londra de fiul lui Bonham, Jason.

Ultimul concert al trupei a avut loc la Berlin, in iulie 1980, cu doua luni inainte de moartea lui Bonham. Cinci ani mai taziu, Page, Plant si Jones au cantat la un concert Live Aid, si apoi la a 40-a aniversare a casei de discuri Atlantic Records, in 1988. Page si Plant s-au distantat de Jones si, in anii ’90, au inceput sa lucreze fara el.

O parte a incasarilor din spectacol vor fi donate unei fundatii infiintate in memoria lui Ertegun, printre ale carei proiecte se numara o bursa muzicala la un colegiu aflat chiar langa Arena O2.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner