LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, în premieră în România

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, în premieră în România

Events prezintă LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, pentru prima oara în România! Pe 12 iulie 2014, turneul UNLEASH se dezlănțuie pe plaja Loft din Mamaia. Bilete intră în vânzare începând de mâine în rețeaua Eventim. Trailere oficiale: aici și aici. Un eveniment recomandat de MTV și PRO FM!

După un an 2013 absolut fabulos, care s-a încheiat cu un festival în Miami la care 25 000 de oameni au dansat până la epuizare, LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, s-a întors și se pregătește să revoluționeze 2014 cu turneul UNLEASH! Oferindu-le evadarea perfectă din viața de zi cu zi, LIFE IN COLOR unește oamenii din întreaga lume într-o noapte magică. Produs de SFX (semnatarii fenomenului global Sensation) și Committee Entertainment, LIFE IN COLOR înseamnă conexiune – prin muzică, pasiune, și mai ales, culoare.

E ca un spectacol Cirque du Soleil la care se adaugă seturile celor mai buni DJ internaționali, acrobații la înălțime, și cel mai important, vopsele!”, spun organizatorii despre LIFE IN COLOR. Culori fosforescente, tunuri cu vopsea (pe bază de apă, care nu afectează îmbrăcămintea sau pielea), lasere spectaculoase, artificii, o producție impresionantă, de talia Sensation, sunt ingredientele turneului UNLEASH. Fanii muzicii dance vor afla line-up-ul în curând.

LIFE IN COLOR este un stil de viață, o cultură. Ceva care-ți permite să lași la o parte toate grijile și să fii tu însuți. Simbolizează libertatea. Nu trebuie să ții cont de etichete, de cum te îmbraci sau de cum arăți. Vrem ca fanii noștri să vină la LIFE IN COLOR și să fie ei înșiși… vrem să se dezlănțuie alături de noi” spune co-fondatorul LIFE IN COLOR, Lukasz Tracz. Singura regulă a petrecerii (alta ca participanții să se joace frumos între ei) este de a purta alb pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate.

Pre-sale: în perioada 15 aprilie – 15 mai, biletele sunt disponibile la preţul promoțional de 80 de lei. Începând cu data de 16 mai până în preziua concertului, bilete costă 100 lei. Pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul de 130 lei. Biletele VIP nu fac obiectul promoției și sunt disponibile la prețul de 500 lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Despre LIFE IN COLOR: LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, a început în 2006, în campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat pe sus America, poziționându-se drept un eveniment unic. Sute de mii de oameni au asistat până acum la acest show spectaculos, care îmbină muzica, artă, dans și culoare într-o singură combinație răvășitoare. Fondat de către Committee Entertainment, LIFE IN COLOR este un show realmente spectaculos, inovator, la trebuie să iei parte pentru a-l înțelege.

#UnleashLIC #LICRomania

www.lifeincolor.com
www.facebook.com/lictour
www.twitter.com/lictour

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner