Lili Sandu, sponsorizata cu 15.000 de euro

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Lili Sandu, sponsorizata cu 15.000 de euro

Lili Sandu, sponsorizata cu 15.000 de euro

Dupa ce s-a "mandrit" cu unul dintre cele mai scumpe videoclipuri, de 70.000 de euro, fosta sI noua cantareata, Lili Sandu, a dat-o la intors. Ea spune ca pentru "Jump" a scos din buzunar 15.000 de euro, restul sumei, tot de 15.000 de euro fiind suportata de casa de productie din Romania. Cand vine vorba de videoclipuri, vedetele autohtone se intrec in a declara ca si cheltuieli sume ce uneori par fabuloase, avand in vedere ca in Romania o casa de productie suporta cam 10-15.000 de euro. Este si cazul vedetei revenita in show-bizz dupa o pauza de vreo doi ani, Lili Sandu.

Pentru a da lovitura, fosta telenovelista si-a ales ca locatie pentru filmarea clipului la melodia "Jump", ce se va regasi pe viitorul sau album, "Under My Soul", tocmai "orasul luminilor", Parisul, dupa ce tentativa de a-l realiza in America a esuat din cauza biroului de vize al Ambasadei SUA, care nu i-au dat "permisul" de trecere. Odata realizat videoclipul, artista a lansat si bomba: piesa a costat-o nu mai putin de 70.000 de euro!

O suma imensa, raportandu-ne chiar si la cele mai scumpe productii de acest gen de la noi. Lili Sandu a revenit insa ieri asupra "cheltuielilor" suportate. Aflam ca acestea se ridica la 30.000 de euro. "Casa de productie a platit jumatate din aceasta suma, restul am adaugat eu". Artista nu a facut nici o precizare pe marginea ajutorului financiar pe care i l-a dat prietenul sau elvetian, cel care de altfel i-a sponsorizat majoritatea cheltuielilor.

CASA INCHIRIATA DE ELVETIAN

"Parasita" de colega sa de camera, Ileana Lazariuc, care s-a mutat cu Ion Ion Tiriac, Lili Sandu s-a vazut in postura de a se descurca singura cu cheltuielile casei in care locuieste. Si a facut-o fara prea mari eforturi. Ea sta intr-un apartament luxos, pe care i se cere o chirie de cateva sute de euro, iar cheltuielile le suporta nimeni altul decat Marc, iubitul sau elvetian, cel caruia ii datoreaza in parte si lansarea videoclipului.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner