LittGloss x BATHSHEBA lanseaza melodia “Might Be”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » LittGloss x BATHSHEBA lanseaza melodia “Might Be”

Anul 2020 a fost unul greu, din multe puncte de vedere, dar două lucruri bune care au ieșit din aceasta perioada au fost duetul de producători danezi LittGloss și cantaretul danez BATHSHEBA.

Cele două acte au apărut ca unele dintre cele mai interesante nume din Danemarca în 2020, ambele primind nominalizări la categoria Best New Danish Artistat The Voice Awards 2020. Acum, LittGloss si BATHSHEBA își unesc forțele pe piesa disco-pop „Might Be”, pentru a marca 2021 ca anul lor.

Asculta aici: https://littglossxbathsheba.lnk.to/MightBe

Piesa combină o adevărată producție disco-pop cu vocea intimă de la LittGloss și versurile oneste ale BATHSHEBA. Artiștii au decis să colaboreze din dragoste și respect pentru muzica celuilalt. BATHSHEBA spune: “I-am găsit întotdeauna pe băieți (LittGloss) extrem de talentați și au un sound specific pentru producțiile lor, care iese în evidență.”

“Credem că BATHSHEBA este unul dintre cele mai interesante nume de pe scena muzicii daneze, în acest moment. Și, cel mai important, ne distrăm foarte mult atunci când lucrăm împreună!”

– LittGloss.

Cântăreața și compozitoarea pop, în vârstă de 21 de ani, BATHSHEBA este o combinație interesantă de atitudine și vulnerabilitate. Nu se teme de pop-toplines puternice, dar versurile sale, care sunt întotdeauna personale, au adesea o întorsătură mai întunecată, cu teme precum sfâșierea inimii și îndoiala de sine.

Duo-ul de producători danezi LittGloss, format din Mathias Holsaa și Kristoffer Fuglsang, a fost pe o traiectorie către succes de când a debutat cu single-ul lor „L.A. Trafic’ în martie 2020. Abia la jumătate de an de carieră, LittGloss a fost invitat să facă un remix oficial al piesei de succes Black Eyed Peas “MAMACITA”. Remix-ul a fost lansat pe 4 septembrie și a fost  din prima zi, expunându-i, de asemenea, unui public nou și internațional.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 29 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9759 RON
GBP 1 x GBP = 5,8440 RON
USD 1 x USD = 4,5755 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 30 mai 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner