Liviu Teodorescu lansează piesa „Praf de stele”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Liviu Teodorescu lansează piesa „Praf de stele”

Liviu Teodorescu lansează a doua piesă de pe LiTE Moments Vol. 4, intitulată „Praf de stele”

Încă din versurile primei piese lansate de Liviu Teodorescu de pe LiTE Moments Vol. 4 pe 20 iulie 2021, „Pe curând”, artistul ne-a lăsat un indiciu despre cum se va intitula cea de-a doua piesă: „Am fost prea high de la atâta praf de stele/ Stăpân pe galaxii, dar ne-am cam pierdut prin ele”. Dacă în „Pe curând”, Liviu cânta despre o poveste de dragoste ce era pe cale să apună, în piesa „Praf de stele”, artistul abordează o topică filosofică, de introspecție, care ne face să reflectăm asupra existenței noastre, asupra rostului nostru în viață și a moștenirii pe care o lăsăm în urmă:

„Unde ne duce toată fuga? / Toată strădania si truda? / Neliniștea și tevatura? / Toată iubirea, toată ura? / Că suntem numai o sclipire, care se pierde într-o clipire, / Ce ai putea lăsa în urma ta și timpul n-ar putea lua?”.

Liviu Teodorescu lansează piesa „Praf de stele”

 

Asculta aici : https://liviuteodorescu.lnk.to/PrafDeStele

Mai mult, tocmai pentru că existența noastră este limitată și câteodată, aparent, insignifiantă, Liviu Teodorescu ne îndeamnă să-i dăm un „meaning” prin a fi oameni, adică prin a da o mână de ajutor oricând putem:

„Oricât de sus am ținti, / Țoti vom ajunge într-o zi praf de stele, / Așa că hai, dă o mână cui are nevoie”.

Urmareste videoclipul aici:

https://www.youtube.com/watch?v=3oyMm3lm_Oc

 

Această piesă cu semnificații profunde a fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar mix-ul și master-ul au fost realizate de Max Kissaru. Videoclipul a fost regizat de Loyal Trip Cartel și debutează cu Liviu care își începe discursul muzical, urmând ca acesta să se alăture band-ului său într-un decor romantic, care dă tonul atmosferei de meditație și visare.

Referitor la LiTe Moments, Liviu Teodorescu a declarat:

„Deja e o tradiție ca în fiecare an să lansez #LiTeMoments. E un proiect care mă reprezintă și care mă face fericit. E ca un refugiu muzical, în care îmi permit să lansez orice îmi doresc. Și, culmea, piesele astea au ajuns cel mai mult la sufletele oamenilor. Abia astept!”.

Liviu Teodorescu lansează piesa „Praf de stele”

 

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese precum “Mulțumesc”, melodie ce a făcut furori și a fost prezența în top 10 pe TV & Radio și care face parte din LiTE Moments volumul 3, “Mi-ai pus ceva în pahar”, “Unde îți zboară gândul”, “Cerule” feat. BRUJA și “Sar pe noi” feat. Dorian Popa. La începutul acestui an, Liviu a colaborat cu JO pentru single-ul “Fluturii” și cu Manuel Riva pentru piesa „Muzele”. Cea mai recentă colaborare a lui Liviu Teodorescu este cu Amuly pentru piesa „Modestia”. La sfârșitul lunii iulie, Liviu Teodorescu a lansat prima piesă de pe LiTEMoments Vol. 4, intitulată „Pe curând”.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner