Liviu Teodorescu lanseaza propria versiune a colindului “Florile Dalbe”

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Liviu Teodorescu lanseaza propria versiune a colindului “Florile Dalbe”

In sezoul colindelor, Liviu Teodorescu lanseaza o versiune inedita a coloanei sonore de Craciun din toate timpurile – “Florile Dalbe”. Artistul a inregistrat in studio alaturi de band-ul sau o varianta cu note rock, la care a adaugat beat-uri urbane si acorduri alternative colindului pentru a-l aduce in actualitate.

Asculta aici: https://LiviuTeodorescu.lnk.to/FlorileDalbePR

Florile Dalbe” este o metaforă a speranței. Pentru noi, piesa asta e mai mult decât un simplu colind, menit să ne decoreze auditiv sărbătorile de iarnă. Este un strigăt. Ascunde o tristețe și o profunzime care se pierd ușor în contextul “fericirii” în care pozăm de sărbători. Sperăm că varianta noastră pune în evidență mai mult mesajul  LOVE!

a declarat Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu lanseaza propria versiune a colindului “Florile Dalbe”

Liviu Teodorescu a prezentat publicului si o varianta live, iar la adaptarea piesei a lucrat Liviu Teodorescu alaturi de baietii din trupa sa: Andrey Baydin, Alex Halmagean si ALECU, iar mix & masterul au fost realizate de Sever Staicu.

Pentru vizualul piesei, Liviu a filmat alaturi de trupa sa intr-un studio, dinamismul fiind surprins de catre baietii de la  Loyal Trip Cartel.

https://www.youtube.com/watch?v=1613ZHLYaqU

Desi a fost un an diferit si controversat, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese de-a lungul anului. Incepand cu “Multumesc”, melodie ce a facut furori si a fost prezenta in top 10 pe TV & Radio si care face parte din LiTE Moments volumul 3, continuand cu “Mi-ai pus ceva in pahar”, “Unde iti zboara gandul”, “Cerule” feat. BRUJA si “Sar pe noi” feat. Dorian Popa.
Liviu Teodorescu este dovada ca in pandemie artistii au avut mai mult timp de petrecut in studio si de compus piese minunate care sa ne ajute sa trecem prin perioadele dificile.

Liviu Teodorescu este, cu siguranţa, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania, piesele sale au milioane de vizualizari pe YouTube, iar contul lui de Instagram numara peste 705 mii de urmaritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzicala odata cu aparitia in cadrul emisiunii concurs „Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicala, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesa”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Asculta” sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner