Loredana lansează melodia Damdiridam

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Loredana lansează melodia Damdiridam

Luna decembrie este despre emoții, zeci de tipuri care ne cuprind instant. Este despre cadouri, despre sărbători, este despre iubire și veselie sau dans. Loredana suprinde printr-o nouă melodie magică. Damdiridam este cadoul muzical al Loredanei luna aceasta.

Melodia Damdiridam este compusă de către Foivos Delivorias, Loredana Groza și Ernest Fazekas, iar videoclipul este regizat de Claudiu Stan. Povestea din spatele versurilor este reprezentată prin dans în videoclip, într-un dintre cele mai frumoase peisaje din România.

Ascultă / Descarcă piesa: https://Loredana.lnk.to/Damdiridam

Loredana lansează melodia Damdiridam
Loredana este un artist total: cântăreață, compozitoare, textieră, orchestrator, actriță în producții românești și internaționale, antrenoare de voce, om de televiziune, scriitoare sau fashion icon.
Loredana face parte din distribuţia musicalului – Mamma Mia, care va avea pe 29 decembrie o nouă reprezentație la Sala Palatului din Bucureşti. Loredana o interpretează pe Donna, mama Sophiei, iar alături de ea, vor urca pe scenă Horia Brenciu, Cornel Ilie, Aurelian Temişan, Anca Ţurcaşiu, Ana Munteanu şi mulţi alţii. În urmă cu două luni, Loredana a lansat, alături de Voltaj, piesa Dependența mea. Toamna aceasta a fost una plină pentru Loredana, cu reprezentații ale celor doua musicaluri în care este implicată, Mamma Mia și We Will Rock You, concerte, evenimente, dar și cu pregătirea multor surprize pentru anul 2020.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner