Loredana lanseaza Sundance

Dupa sute de ore in studio si alte zeci de ore petrecute in drumul spre si dinspre New York, dupa un an de munca, multe idei si tot atatea cantece, Loredana lanseaza impreuna cu MediaPro Music si Finlandia Vodka, “Sundance”, cel de-al 17-lea album din cariera muzicala a artistei.

Evenimentul de lansare va avea loc pe 11 iunie, chiar la o zi dupa ziua de nastere a Loredanei, in Fratelli Social Club, si reprezinta punctul culminant al seriei de evenimente exclusiviste Finlandia Midnight Sun.

Midnight Sun este sarbatoarea soarelui de la miezul noptii care in Finlanda straluceste neincetat timp de 73 de zile. Soarele, apa, orzul in 6 spice si intreaga natura din Finlanda sunt elementele din care se naste vodka Finlandia. Si pentru ca Midnight Sun este asa o parte importanta a culturii finlandeze, soarele a primit un loc remarcabil pe fiecare sticla de vodka Finlandia si a devenit unul dintre elemenetele definitorii ale albumului Loredanei pe care Finlandia il sustine.

Soarele, placerea de a dansa si bucuria de a iubi sunt temele principale ale celui mai nou album Loredana, ”Sundance”, care este dedicat tuturor celor care impartasesc aceste sentimente si care doresc sa se exprime prin muzica si dans.

<< “Sundance” este primul meu album oficial in limba engleza, il voi lansa pe 11 iunie in Bucuresti. Este un album cu un sound revolutionar si imi aduce aminte de starea si energia pe care au descoperit-o toti fanii mei pe primul album, ’’Buna seara, iubite”. Este un fel de arc in timp. O sa aveti surpriza de a descoperi un sound inedit si povesti care sunt convinsa ca o sa si atraga foarte mult pe fani iar beat-urile de pe ’’Sundance” imi doresc sa incinga cluburile.”, declara Loredana.

“Albumul este pop, dar este mai mult decat atat; este o fuziune intre electro, dance si rock. Este o bomba si abia astept sa vi-l fac auzit. As putea spune ca este dorinta mea de a aduce rifurile de rock din nou pe ringul de dans.”, completeaza artista.

Max-ul acestuia este facut de Peter Wade detinator de Grammy, cel care a mixat si produs albume pentru Jennifer Lopez, Mark Anthony, Lindsay Lohan, si Jeremy Adelman.

Albumul contine 13 piese pline de energie si culoare precum “Dance Or Die”, “Midnight Affaire”, “Sundance”, “Y.O.U”, “Bella Sera”, “Crazy Rose”, “Limerance” sau “Pleading”.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: