Los Vivancos prezinta spectacolul „Best of Los Vivancos” la Sala Palatului

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Los Vivancos prezinta spectacolul „Best of Los Vivancos” la Sala Palatului

UPDATE: Spectacolul a fost anulat

Los Vivancos, cea mai iubita trupa de dansatori de flamenco din lume, ii invita pe toti iubitorii dansului si muzicii spaniole sa asiste la una dintre cele mai spectaculoase productii artistice din portofoliu.

Spectacolul ”Best of Los Vivancos” se va desfasura in data de 22 decembrie 2015 la Sala Palatului din capitala, incepand cu orele 19:30 si reprezinta cu siguranta un cadou minunat, perfect armonizat cu atmosfera magica a sarbatorilor de iarna.

Flamenco, balet, dans contemporan, folclor, arte martiale, acrobatie, magie, circ, decor impunator, o punere in scena fascinanta, o garderoba cu un design exclusivist si un repertoriu muzical unic, sunt ingredientele show-ului exceptional, ovationat de milioane de spectatori din intreaga lume.

Sub privirile spectatorilor de la Sala Palatului, cei sapte frati cu energie debordanta si flexibilitate surprinzatoare, reuniti sub numele de Los Vivancos, vor evolua in cea mai complexa productie artistica, prezentata la nivel mondial sub titulatura, ”Best Of Los Vivancos”, un show atractiv, cu o originalitate aparte, al carui concept s-a concretizat prin fuziunea intre cele mai bune parti ale ultimelor doua productii, “7 Hermanos” si  “Aeternum”.

”Acest spectacol este atat de fierbinte incat scena se afla in pericolul de a lua foc.”

New York Daily News (USA)

Pe cele doua spectacole ale grupului Los Vivancos, si-au pus amprenta Daniele Finzi Pasca, director si regizor al renumitului „Corteo” la Cirque du Soleil, Julie Hamelin co-fondatorul celebrei companii Cirque Éloize,  impreuna cu directorul muzical Fernando Velazquez. Creatiile artistice corale combinate cu teribilismul, carisma si simtul exceptional al ritmului, stabilesc legatura incendiara cu publicul spectator.

Show-urile Los Vivancos  au fost urmarite de peste doua milioane de spectatori din peste 50 de țări. Printre numeroase premii si distinctii de importanta majora, Los Vivancos a fost declarat ”fenomenul muzical-scenic al acestui deceniu” si au intrat in Cartea Recordurilor pentru „cele mai rapide picioare”.

Desi, cei sapte frati si-au efectuat studiile in diferite orase din intreaga lume, au ramas loiali pasiunii extraordinare fata de stilul flamenco. Mai tarziu, acestia au urmat cursurile prestigiosului Conservator de Dans Spaniol din Barcelona.

Los Vivancos, vorbesc cel putin patru limbi straine si canta la cel putin doua instrumente fiecare, fiind capabili sa scrie si sa-si compuna propriile melodii originale. Ca artisti individuali, au colaborat cu Rafael Aguilar, Baletul Regal Scotian si Joaquín Cortés.

In pragul Craciunului, la Bucuresti, cei sapte frati Los Vivancos vor scrie o noua pagina in istoria carierei lor artistice! ”The Best of Los Vivancos” un show flamenco  pe care nu trebuie sa il ratati!.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate la preturi accesibile, variabile in functie de categoria de loc. Spectatorii interesati sunt invitati sa profite de o perioada de presale! Intre 10 – 30 septembrie 2015, biletele pentru spectacolul Los Vivancos pot fi achizitionate la preturi mai mici cu 20 % .

Acestea sunt disponibile la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, reteaua magazinelor Inmedio, Diverta, Libraria Mihai Eminescu,  sau online pe: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si  vreaubilet.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner