Lucia deschide concertul byron la Arenele Romane

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Lucia deschide concertul byron la Arenele Romane

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, byron lansează noul album de studio la Arenele Romane din București (cort încălzit). Primii invitați speciali anunțați sunt Lucia și trupa ei, care vor susține un set cu piese de pe cele două albume de studio lansate până acum, Silence (2015) și Samsara (2018). De altfel, Lucia a colaborat cu byron și pe piesa „Continuum” – al doilea single lansat până acum de pe noul material.

byron feat. Lucia – Continuum (official video)


Al doilea album de studio al Luciei, Samsara îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – matură, experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă „renaștere”, în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX). Albumul este disponibil în format fizic în rețeaua librăriilor Cărturești, precum și pentru streaming și download pe toate platformele digitale – https://smarturl.it/lucia-samsara.

Lucia – catastrophe (official video)


Haideți așadar la concertul de lansare a noului album byron – pe 9 noiembrie la Arenele Romane din București (cort încălzit)! Bilete sunt puse în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 80 de lei (presale).

Turneul național de promovare va fi anunțat în curând. Fiți la curent cu noutățile anunțate de trupă pe noul site www.byron.ro!

byron

  • Dan Byron – voce, chitară, flaut
  • Sergiu „6” Mitrofan – clape, chitară, voce
  • Dan Georgescu – chitară, samples
  • Laszlo Demeter – bass
  • Ovidiu Cristian – tobe

https://fb.com/byronmusic
https://instagram.com/byronband

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
23 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner