Macanache a fost “Interzis” la BalconyTv Bucharest

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Macanache a fost “Interzis” la BalconyTv Bucharest

Macanache (Dinescu Constantin-Bogdan) este un MC din București. S-a lansat în 2015 cu piesa “Ăsta sunt eu”, ca artist independent. Stilul său este relaxat și foarte sincer, cu accente de limbaj vulgar bagabontesc, pe un ton comic educativ. Este un maestru în arta rimelor pe loc în stilul liber, un personaj autentic al vremii sale și totodata unul dintre cei mai simpli și pasionați interpreți de muzică Rap din cultura Hip Hop.

Împreună cu The Putreds, Macanache a fost “Interzis” la BalconyTv Bucharest. Cu sau fără pantaloni, “Maca” încearcă să ne vorbească despre adevăruri înr-o lume “a minciunii”. Macanache și The Putreds sunt mai mult decât un Mc și o trupă live, sunt o familie “HipHop” și acest lucru se simte și în muzica pe care o crează. Inițial, băieții s-au întâlnit pentru a trage o piesă împreună însă timpul petrecut în studio a dus, natural, la apariția altor materiale în colaborare. Macanache și-a căutat întotdeauna oamenii cu care să poată face exact muzica pe care o simte și se pare că i-a găsit în “The Putreds”. “Putred” e un alt mod de a spune că ceva e foarte tare, că e adevărat.

Cu suficiente materiale pentru a scoate “3 albume sau mai multe” Macanache nu vrea să grăbească acest proces. Piesele lui sunt pline de semnificație, transpuneri ale experiențelor pe care le-a acumulat de-a lungul vieții. Născut în Cartierul Titan (Zona Poarta 4 FAUR) în data de 25 Mai 1988, a locuit aici până la vârsta de 14 ani când familia lui a fost nevoită să cedeze casa în care locuiau pentru o garsonieră în Berceni. Tot la vârsta de 14 ani, Macanache s-a lăsat și de gimnastică, însă disciplina pe care a câștigat-o prin sport îl ajuta, și astăzi, în muzică.

A pornit “de jos” iar acum clipurile sale au mii de vizualizări iar versurile lui sunt citate pe tot internetul. Este sincer în ceea ce face și asta se simte!

Episodul „interzis” a fost filmat în centrul Bucureștiului “deasupra Kilometrului Zero”. Balconul de la Media One ne oferă o priveliște panoramică asupra a tot ceea ce însemnă agitația cotidiană. Fiecare artist care poposește pe balcon este supus ochilor vigilenți ai trecătorilor curioși. Cu toate acestea, muzica în centrul orașului, de orice gen ar fi, este savurată cu drag de trecătorii grăbiți sau de șoferii blocați în trafic.

Macanache și The Putreds vor cânta în această vară la Spellground Festival, care va avea loc între 12 și 14 august, pe malul mării, la Năvodari – Constanța. Pentru mai multe detalii intrați pe www.spellgroundfestival.com.

În fiecare vineri seara apare un nou episod la BalconyTv Bucharest. Muzică live – artiști de toate felurile – deasupra Bucureștiului. Stați aproape!

Episodul cu Macanache îl puteți găsi aici:

http://www.balconytv.com/videos/macanache-the-putreds-interzis

Pentru orice detalii, contactați-ne la adresa bucharest@balconytv.com

Ne puteți găsi și aici:

www.balconytv.com/bucharest

https://www.facebook.com/balconytvbucharest

https://twitter.com/BTVBucharest

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner