Mădălina Coca ne încântă din nou cu un minunat colaj de colinde

Anul acesta, artista a lansat două piese proprii, „Lume, Lume” și „Survivor”, cea din urmă fiind chiar compusă și scrisă de artistă în perioada izolării.

Talentata interpretă a susținut mai multe concerte la Berăria H, artista concertând chiar de Ziua Franței, țară care i-a devenit foarte dragă în cei 10 ani petrecuți în Paris.

De asemenea, finalista de la Vocea României din echipa Andrei, a interpretat un duet de excepție cu fosta sa antrenoare în cadrul ediției speciale organizate de 1 decembrie, „Vocea României Reuniunea”.

În prag de sărbători, tânăra solistă ne încântă din nou cu un minunat colaj de colinde. Artista ne mărturisește că filmarea videoclipului a fost cu adevărat o experiență deosebită pentru ea, având în vedere că a fost prima oară când filma cu copii.

„A fost cu adevărat special. Sunt niște copii minunați și mi-au dat o energie extraordinară. Le mulțumesc din suflet atât lor cât și părinților acestora. Chiar am simțit mai mult ca oricând magia Crăciunului”.

Colajul îmbină mai multe colinde cunoscute. Ascultați-o cu drag pe Mădălina și simțiți spiritul Crăciunului transmis de interpretă și de micile vedete.

https://www.youtube.com/watch?v=Id1hk_u0bUU

Pentru a urmări activitatea muzicală a interpretei Mădălina Coca:

www.madalinacoca.com

www.facebook.com/madalina.coca.official

www.instagram.com/madalina_coca


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole