Madonna in conflict cu Drepturile Animalelor

Madonna a intrat in conflict cu o organizatie care protejeaza drepturile animalelor pentru ca si-a vopsit oaia in diferite culori pentru o sedinta foto. Interpreta piesei “ Hung Up” si sotul ei Guy Ritchie au fost etichetati ca fiind iresponsabili dupa ce si-au vopsit oaia in albastru, roz, galben si verde la ferma lor din Anglia, Wiltshire intr-o sedinta foto pentru coperta revistei Vogue.

Un truc publicitar

Un purtator de cuvant pentru Royal Society, o organizatie ce previne cruzimile asupra animalelor a declarat contrariat ca nu intelege ce incearca sa demonstreze cei doi prin asta si ca este un truc publicitar.

Cuplul afirma ca sedinta foto pentru revista “Vogue Living : House, Gardens, People” este facuta in semn de omagiu adus legendarului fotograf Cecil Beaton. Atat Madonna cat si sotul ei sustin ca vopseaua folosita era temporar a si nu afecta in nici un fel blana sau pielea animalului.

Un nou album Madonna

Organizatia nu este insa de aceeasi parere si crede ca acest lucru poate fi luat drept exemplu si chiar sa declanseze un comportament negativ asupra animalelor .

In prezent Madonna inregistreaza un nou album,care probabil va aparea la sfarsitul acestui an. Albumul contine piese compuse de Madonna, Timbaland, Justin Timberlake , Pharrell.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole