MADONNA LANSEAZA REBEL HEART TOUR

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » MADONNA LANSEAZA REBEL HEART TOUR

MADONNA a anuntat astazi lansarea prin Eagle Vision (o divizie Universal Music Group),  pe 15 septembrie 2017, a produsului MADONNA: REBEL HEART TOUR in format digital, DVD si blu-ray, (content bonus inclus). Vor fi de asemenea disponibile si versiunile de DVD si blu-ray ce includ un CD audio cu cele mai importante momente din turneul de succes.

Madonna va lansa si un album live cu 22 de piese din cadrul Rebel Heart Tour, ce va fi oferit fanilor in format dublu CD si digital, pentru download.

Tracklist-ul pentru albumul live MADONNA: REBEL HEART TOUR aduce laolalta cele mai importante momente din cariera super starului, incluzand atat piese de pe Rebel Heart, cat si hit-urile binecunoscute ale artistei. O nota importanta pentru fanii fideli ai divei este ca pe acest material vor regasi reinterpetari ale unora dintre cele mai mari hit-uri ale Madonnei.

Fara  doar si poate, Madonna este un fenomen si toti sunt de acord cu acest lucru: Madonna este de neoprit (New York Times); Nu rateaza niciun moment (Washington Post); Regina muzicii Pop…o figura inspirationala (LA Weekly); o profesionista desavarsita (Entertainment Weekly); un exemplu de invincibilitate caracteristica doar unui super star (Financial Times); cel mai mare performer in viata (The Oxford Student).

Produs de Live Nation Global Touring, Turneul Rebel Heart a inceput pe 9 septembrie 2015 in Montreal si a inclus show-uri in 55 de orase, pe patru continente, de parcursul a sapte luni de zile. Madonna a sustinut 82 de concerte, dar si show-ul special pentru fani, sustinut intr-un club din Melbourne, “The Tears of a Clown”. Turneul a a vut incasari de 169.8 milioane de dolari, un public de 1.045.479, transformand-o pe Madonna in artista cu cel mai mari incasari obtinute din concerte, din istoria Billboard Boxscore, cu peste 3.1 miliarde de dolari castigati din vanzari de bilete. Madonna este si pe locul patru in topul incasarilor din live, top ce a inceput sa fie realizat in 1990.

Turneul The Rebel Heart a fost regizat de Jamie King, iar regia artistica a fost semnata de Antunes. Trupa Madonnei a fost compusa pentru acest turneu din Ric’key Pageot (clapa), Brian Frasier-Moore (tobe), Monte Pittman (chitara) si Kiley Dean si Nicki Richards (backing vocal). De coreografie s-a ocupat Megan Lawson, iar costumele au fost realizate de Arianne Phillips.

Madonna official website

Facebook

Twitter

Instagram

YouTube

Vevo

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner