Mahmood lansează single-ul şi videoclipul piesei “Inuyasha”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Mahmood lansează single-ul şi videoclipul piesei “Inuyasha”

Mahmood, artistul italian pe care îl cunoaştem de la editia din 2019 a concursului Eurovision Song Contest, lansează videoclipul piesei “Inuyasha”.
Piesa reprezintă o nouă direcţie imaginativă pentru artistul care, în scurt timp, a câștigat un loc printre cei mai importanţi artiști pop urbani.

Scrisă de Mahmood și Dardust (care a produs-o), piesa este o baladă inspirată dintr-un manga japonez: Inuyasha. Protagonistul omonim al benzii desenate este un demi-demon care reușește să-și împiedice partea întunecată pentru a-și proteja tovarășii de călătorie, renunțând voluntar să devină un demon complet.

Urmareste videoclipul aici :

 

Videoclipul a fost conceput dintr-o viziune creativă a lui Mahmood, care a imaginat povestea, având grijă de dezvoltarea acesteia de la crearea moodboard-ului, până la scenariu și fotografie, urmărind fiecare aspect împreună cu regizorul, Simone Rovellini.

Riccardo Tisci, directorul creativ al Burberry, a proiectat două creatii exclusiv pentru Mahmood, în videoclipul „Inuyasha”. De când s-a alăturat brandului Burberry în 2018, Riccardo a creat haine pentru mai mulți artiști, printre care Beyoncé, Billie Eilish, Kim Kardashian, Marina Abramovic și Rosalía.

 

Mahmood lansează single-ul şi videoclipul piesei “Inuyasha”

Mahmood întruchipează un Inuyasha modern, cufundat într-o atmosferă magică și suspendată, care rătăcește printre ghețari și păduri acoperite de zăpadă, fără o destinație definită. Videoclipul, cu o atenție uluitoare la detalii, pune în scenă spiritul cântecului care descrie complexitatea relațiilor, între dorința de exprimare și nevoia de a nu revărsa.

Autor și cântăreț apreciat atat pe scena italiană, cat și pe cea internațională, după rezultatele excelente obținute cu „GioventùBruciata”, succesul mondial al „Soldi”, Mahmood a dominat Top 10 și în 2020 cu „Rapide” și „Dorado”, adunând în total 14 discuri de platină, 5 discuri de aur și peste 400 de milioane de stream-uri. Aproape la un an după single-ul „Dorado”, cu piesa Inuyasha, Mahmood ne duce, printr-o atingere foarte personală, într-un nou univers de explorare artistică.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner