Maini pentru Maine VI in Rock’n Regie Bar

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Maini pentru Maine VI in Rock’n Regie Bar
Data Vineri, 11 Aprilie 2014
Ora 17:00
Locatie Rock’n Regie Bar, Bucuresti, Romania
Adresa Str. Gheorghe Ranetti Nr.23

In zilele de 11, 12 si 13 Aprilie 2014, va asteptam ca sa ne sustineti la a Vi-a editie a campaniei umanitare:

Maini pentru Maine.  Intrarea se face pe baza de Donatie.

Fiecare dintre noi are o poveste. Pe a lor am aflat-o cu ajutorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti.

Mamă şi fiu, Nicoleta (38 ani, şomeră, în căutarea unui loc de munca) si Alexandru (13 ani, elev la o şcoala din sectorul 6). Cei doi nu au domiciliu stabil, locuind de doi ani la diferite adrese, în chirie, in functie de disponibilitatea financiara a Nicoletei. Nicoleta nu are decat 10 clase si a crescut intr-o casa de copii, asa ca nu poate poate avea un sprijin din partea partea familiei sau rudelor, De tatal lui Alexandru este separata de 2 ani. Ruptura dintre cei doi adulti, ca in multe alte cazuri, s-a datorat lipsei posibilitatii de a-şi asigura un trai cat de cat decent.

Din martie.2014, Nicoleta si Alexandru au fost primiti in Centrul de Asistenta pentru Mama si Copil din sectorul 5, din cauza ca nu si-au mai permis sa plateasca datoriile intr-un apartament unde stateau cu chirie, iar lucrurile le-au ramas in acel apartament pana vor reusi sa achite datoria de 300 lei.

Cu toate acestea, Nicoleta este foarte Preocupata si Determinata sa asigure toate cele necesare (dupa posibilitati) pentru ingrijirea si educatia lui Alexandru, care la randul lui dovedeste prin rezultatele scolare Peste Medie (diplome obtinute la activitatile scolare si extrascolare) ca toate eforturile mamei Nu Sunt In Zadar.

In prezent,Nicoleta este inscrisa la un curs de operator-dispecer in cadrul Asociatiei Profesionale a Angajatilor din Paza, dar pe care nu-l poate continua din motive lesne de inteles.

P.S. Cand i-am vizitat pe cei doi, Alexandru se pregatea sa mearga la scoala incaltat o pereche de adidasi masura 37 (ai mamei), in conditiile in care el poarta numarul 39, Iar De Pachetul Zilnic Nici Nu Poate Fi Vorba !!!

– 11.04.2014
Oana Barbu & Iepure
Runaway

– 12.04.2014
Patru Betze
Pseudonoise

– 13.04.2014
Putin Praf
Doar AtâT

Parteneri: Rock Fm, Radio3Net, Rocku’ Lu’ Tanase, Urban, RockOut, iConcert.ro, Tv City, Centrul Vechi, Romanian Rock Radio, Freelence Photographer, Academia Catavencu, Imagineaza-ti, Let’s Rock, orasul meu, addictive advertising

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner