MARA lansează single-ul “Urmele”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » MARA lansează single-ul “Urmele”

MARA lansează melodia “Urmele”, primul său single cu versuri în limba romană. 
Povestea Marei a început când avea 5 ani și se afla într-o vacanță alături de mama sa și câtiva prieteni, când a inceput sa fredoneze melodii de la Celine Dion, însă cel care a descoperit-o a fost bunicul sau, care a incurajat-o mereu. 

Urmareste videoclipul aici .


“Muzica nu e altceva decât unicul meu moment cu mine, când simt că parcă suntem un tot. Cred că muzica m-a aruncat într-o lume în care-mi place să trăiesc. Momentul meu special este despre și pe scenă, chiar și într-o sala cu scaune goale, fiindcă muzica umple orice gol existent pe acest pământ. Așa a făcut si pentru mine… prin prisma universului, mi-a dat tot ceea ce am astăzi mai frumos”,

a declarat Mara. 

Asculta melodia aici: https://Mara.lnk.to/UrmelePR

“Urmele” este a doua melodie lansată de către MARA și a fost compusă în studiourile Mattman Music, de către Lorena Stoian, Andreea Dragu, Madalina Bengeac, Ester Peony si Matteo.
Cu o voce captivantă și versuri emoționante, Mara a reușit să transmită o poveste profundă prin melodia “Urmele”. Cântecul explorează complexitatea relațiilor umane și amintirile care rămân adânc în inimile noastre. 

MARA lansează single-ul “Urmele”

Mara este o prezență fresh și strălucitoare în peisajul muzical și demonstrează că este un talent muzical remarcabil și are o maturitate artistică surprinzătoare pentru vârsta ei.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 24 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9729 RON
GBP 1 x GBP = 5,9082 RON
USD 1 x USD = 4,5749 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 iulie 2024

Acum la Bucureşti
28 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner