Marele Cor al Armatei Roșii: două săli sold-out la Iași

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Marele Cor al Armatei Roșii: două săli sold-out la Iași

Rușii au cucerit Iașii. În noiembrie, concertele speciale ale Marelui Cor al Armatei Roșii au loc cu casa închisă la Iași. Biletele s-au epuizat nu doar la unul, ci la ambele spectacole programate la Opera Națională din capitala Moldovei pe 18 noiembrie 2017. Turneul național va purta Ansamblul Alexandrov și la București (pe 17 noiembrie 2017, la Sala Palatului) și la Constanța (pe 19 noiembrie 2017, la Casa de Cultură a Sindicatelor). Un eveniment organizat de Asociația Culturală Mall 4 Art, în colaborare cu Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă, sub egida Ambasadei Federației Ruse în România.

Mândria națională a Rusiei, Ansamblul Alexandrov vine în România cu peste 120 de artiști  formidabili. Nu e ușor să fii selectat dintre mii de aspiranți pentru a intra în acest cor de elită. Nou-veniții spun că trăiesc un vis cu ochii deschiși de fiecare data când urcă pe scenă. Chiar și veteranii, obișnuiți să traverseze mapamondul cu grandioasele gale în uniformă militară, spun că de fiecare dată când cântă în fața publicului, o fac ca și cum ar fi pentru prima oară.

Câştigarea Marelui Premiu la Expoziția Mondială de la Paris din 1937 marchează primul succes internaţional al corului. Atunci, grupul era compus din 274 de persoane (interpreți în cor, dansatori, membrii ai orchestrei). Francezii au fost fascinați de aptitudinile lor interpretative. De atunci până în prezent, Ansamblul Alexandrov este una dintre cele mai recunoscute cărți de vizită ale Rusiei.

Turneul internațional “The Great Revival”/”Marea Renaștere”, expresie vie a măreției și sensibilității sufletului rusesc, este închinat memoriei nemuritoare a membrilor Marelui Cor al Armatei Roşii care au pierit în accidentul aviatic de anul trecut, o zi de doliu național pentru întreaga Rusie. Repertoriul spectacolului va include piese precum Ochi Cernye, Kalinka, Smuglyanka sau Katyusha.

Biletele pentru concertele din Bucureşti şi Constanţa ale Corului Alexandrov sunt disponibile online prin eventim.ro, bilet.ro, myticket.ro şi bilete.ro. În format fizic acestea se pot găsi la:

Bucureşti: la casele de bilete ale Sălii Palatului, la preţurile de  100 lei (categoria III), 150 lei (categoria II), 200 lei (categoria I), 250 lei (categoria VIP).

Constanţa: la casele de bilete de la Casa de Cultură a Sindicatelor, la prețurile de 150 și 200 lei.

Evenimente Recomandate
Ciornă automată

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 25 septembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9675 RON
GBP 1 x GBP = 5,7134 RON
USD 1 x USD = 4,6709 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 26 septembrie 2023

Acum la Bucureşti
19 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner