Marele violonist ANDRÉ RIEU și CARREFOUR ROMANIA se întâlnesc la București  pentru a face o donație victimelor incendiului din Colectiv

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Marele violonist ANDRÉ RIEU și CARREFOUR ROMANIA se întâlnesc la București  pentru a face o donație victimelor incendiului din Colectiv

Joi, 14 aprilie 2016, André Rieu și Carrefour Romania fac un  nou  pas pentru a veni în sprijinul victimelor rezultate în urma incendiului din #Colectiv, donând profitul obținut din vânzarea DVD-ului “André Rieu Live în București”, în cadrul unui eveniment desfășurat la București, în prezența supraviețuitorilor tragediei.

Cu două luni înainte de revenirea maestrului André Rieu pe scena de spectacol din Capitală, unde va fi așteptat cu entuziasm de publicul spectator, îndrăgitul artist nu a uitat de promisiunea făcută în luna noiembrie a anului trecut, când a anunțat că va dărui, în semn de solidaritate, ceea ce are mai de preț – muzica.

Opera prestigioasă a domniei sale a trecut dincolo de muzică. Performanţa de a dărui oamenilor din întreaga lume piese care, altădată, se adresau unui public restrâns şi avizat, a scos – pentru prima oară în istorie – muzica bună din sălile de concert consacrate şi a mutat-o în mari spaţii neconvenţionale, dăruind-o cu generozitate unor mase de ascultători care o primesc ca pe un dar nepreţuit. Mai nou, maestrul a creat o şcoală a bucuriei, a armoniei între oameni. Pe lângă talentul și dăruirea sa pentru muzică,  André Rieu a dat dovadă de compasiune şi omenie.

Pentru numeroşii admiratori, André Rieu este un model de civism cultural – sintagmă care trebuie inventată pentru a omagia demersul de a uni şi înnobila oamenii sub semnul limbajului universal al muzicii.

Concert Wolfheart in Quantic
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 29 noiembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9725 RON
GBP 1 x GBP = 5,7376 RON
USD 1 x USD = 4,5419 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 29 noiembrie 2023

Acum la Bucureşti
2 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner