Maruta: \’Nu i-am luat locul lui Teo\’

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Maruta: \’Nu i-am luat locul lui Teo\’

Salariul lui Catalin s-a marit, conform zvonurilor, de la 2.500 de euro, cat castiga la TVR 2, la 5.000 de euro. Satul de afirmatiile lui Teo, care il acuza pe Maruta ca i-ar fi luat locul, acesta nici ca se simte cu musca pe caciula.

   

El sustine ca, la cateva luni dupa ple-carea acesteia la Romantica, a primit din partea Pro TV oferta de a realiza o emisiune de divertisment si ca n-a fost nimic premeditat.

Transferul lui Catalin Maruta, in luna octombrie a acestui an, de la TVR 2 la PRO TV, a reprezentat o surpriza de proportii in showbiz-ul mioritic, luand pe toata lumea prin surprindere.

Cum era de asteptat, speculatiile nu au intarziat sa apara, tinand cont ca emisiunea moderata de acesta are acelasi format cu cea pe care Teo o avea la PRO TV, cele doua show-uri difuzandu-se cam pe acelasi interval orar. Nici reactia lui Teo nu s-a lasat asteptata, mai ales cand ea a observat ca “rivalul sau” are un rating ce ii produce insomnii.

Emisiunea lui este lider de audienta

Cu aceste rezultate, Catalin a vrut sa-i demonstreze ca nu e indispensabila unui post tv si ca vremea cand inregistra audiente record a cam trecut. Recent mutata in “curtea” Prima TV, Teo a facut o serie de declaratii rau-voitoare la adresa lui Maruta.

Gurile rele sustin ca ea l-ar fi acuzat de plagiat, copiindu-i stilul, si ca nicidecum nu e un profesionist atat de bun, pe cat vrea sa para. La mai bine de doua luni de la incident, Catalin Maruta a decis sa rupa tacerea, declarand, in exclusivitate, pentru Click!:

“Nu eu i-am luat locul lui Teo. Nu au dat-o pe ea afara, ca sa ma aduca pe mine. Ea a plecat singura. Nu inteleg de ce face declaratii rautacioase la adresa mea. Eu nu am nimic cu ea si nu am avut niciodata, ba, mai mult, o respect. Nu eu m-am rugat de Pro TV sa ma angajeze. Ei au solicitat serviciile mele, pentru mine oferta lor insemnand un mare pas inainte, din punct de vedere profesional. si iata ca aceasta colaborare merge excelent, emisiunea "Happy Hour" fiind lider de audienta, pe acest interval orar!”

El are un salariu de 5.000 de euro

Si din punct de vedere financiar, mutarea lui Maruta de la TVR 2 la PRO TV a fost un succes, vestitul prezentator dublandu-si, practic, salariul. Daca atunci cand prezenta “Garsoniera lui Maruta” castiga 2.500 de euro pe luna, in prezent onorariul moderatorului se ridica, conform zvonurilor, la 5.000 de euro.

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner