Mauro Pina: concerte la București și Ploiești

Mauro Pina revine în România între 7-8 iunie 2018, pentru a susține două concerte live. Colaborarea sa cu Rosalinda Celentano, fiica lui Adriano Celentano, pentru single-ul „Sei Fantastico” a cucerit iubitorii de pop, rock & roll și soft rock. București și Ploiești sunt doar primele două orașe din România pe care cantautorul italian le-a ales pentru turneul său local. Noi date urmează a fi anunțate.

Mauro Pina este cantautorul care a cucerit inimile celor care adoră șlagărele italiene. Născut în Erba, Italia, în iunie 1966, fascinația lui pentru muzică a început din fragedă copilărie și continuă și în ziua de astăzi. Pasiunea lui a debutat la vârsta la trei ani, când a început să asculte discurile tatălui său. A continuat să studieze percuția, basul, chitara, pianul și armonica – practic orice instrument care îi era dăruit sau ajungea din întâmplare în casa părintească. Îndrăgostit de muzica anilor ’60, a pus bazele unei trupe-tribut The Beatles la vârsta de 13 ani.

În anul 2006, Mauro și-a deschis propria casă de discuri, Dreamcastle, și a început să organizeze concerte care s-au bucurat de un mare succes. Cariera sa de cantautor a revenit în atenția publicului în 2015, când prietena sa din copilărie, Rosalinda Celentano, l-a ajutat să înregistreze un album, L’ho scritto io”. Primul extras pe single este „Sei Fantastico” și poate fi urmărit aici.

Iubitorii de șlagăre italiene din București îl vor putea asculta live în data de 7 iunie, la Drunken Lords, începând de la ora 21:30. Ploieștenii vor avea ocazia de a-l vedea în concert pe 8 iunie, în Doroftei Pub. Biletele pentru show-urile din 7 și 8 iunie costă 30 de lei, cele pentru București sunt disponibile online, pe www.iabilet.ro, și în rețeaua iabilet.ro, iar pentru concertul din Ploiești se pot face rezervări la numărul de telefon 0756 195 553.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole