Mel B, pe punctul de a castiga

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Mel B, pe punctul de a castiga

Colegele ei de la Spice Girls au stat in primul rand in public, incurajand-o si aplaudand-o pe cantareata in cursa finala pentru castigarea trofeului "Dancing With the Stars". Cu ajutorul Victoriei Beckham, al lui Geri Halliwell, Emmei Bunton si al lui Melanie Chisholm, Mel B a reusit sa convinga juriul sa-i acorde 55 de puncte dintr-un total de 60 maxim posibile. Fetele au aplaudat pe toata durata dansulurilor si i-au huiduit pe membrii juriului cand au criticat-o pe colega lor.

Pana si Posh Spice, care de obicei este foarte glaciala, a reusit sa-i acorde un zambet lui Mel B in timp ce dansa. Mel B trece printr-o perioada foarte solicitanta: in afara de participarea la emisiunea TV, ea face repetitii impreuna cu Spice Girls pentru pregairea turneului de revenire. Pe langa agenda de lucru foarte incarcata, cantaretei nu-i merge prea bine in plan personal, ea aflandu-se in mijlocul unui proces cu tatal fetitei ei, actorul Eddie Murphy, pentru stabilirea pensiei alimentare si a dreptului de vizita.

Aseara, Mel B si partenerul ei Maksim Chmerkovskiy au dansat Cha Cha Cha la cererea juriului si au mai avut inca un dans, ramas la libera lor alegere. Scary Spice a primit 28 de puncte pentru primul dans si 27 pentru al doilea, cumuland 55 de puncte, in timp ce adversarii ei, au obtinut in total 46 de puncte (cantareata Marie Osmond) si 54 de puncte (pilotul F1, Helio Castroneves).

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner