Mel B. si-a insusit numele lui Eddie Murphy pentru fetita ei

Chiar daca Eddie Murphy e pretins inca de la bun inceput ca nu este tatal copilului pe care Mel B. il asteapta, fosta Spice nu s-a lasat impresionata si a ales ca fetita ei sa poarte numele de familie al actorului. Cantareata, in varsta de 31 de ani, s-a hotarat asupra numelui de Angel Iris Murphy Brown pentru cea de-a doua fata a sa, anunta Mirror.

„Mel a fost umilita si s-a simtit ingrozitor datorita felului in care Eddie s-a purtat cu ea”, a povestit un prieten apropiat al artistei. „A trecut prin chinurile de a aranja efectuarea unui test ADN, iar acum folosirea numelui sau de familie este metoda prin care Mel spune lumii intregi ca Angel este copilul lui Murphy”.

Fosta membra a trupei Spice Girls a pretins ca a ramas insarcinata exact dupa prima seara petrecuta alaturi de starul din „Dr. Dolittle”. Cei doi au avut o relatie foarte scurta, actorul cuplandu-se imediat dupa despartirea din decembrie cu producatoare Tracey Edmonds. Mel B mai are o fetita din casatoria cu dansatorul Jimmy Gulzar, in timp ce Eddie Murphy are sapte copii.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe