Metalhead Meeting 2024 anunta 6 trupe noi: Steel Panther, Alestorm, Kamelot, Moonspell, Ne Obliviscaris si Infected Rain

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Metalhead Meeting 2024 anunta 6 trupe noi: Steel Panther, Alestorm, Kamelot, Moonspell, Ne Obliviscaris si Infected Rain

Trupele Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU) si Infected Rain (MD) vor canta la festivalul Metalhead Meeting. Acestea sa adauga celor deja anuntate: Judas Priest (UK), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jugle Rot (US), Anders Colsefni (US) si Kaosis (NZ). Peste 30 de nume vor face parte din lineup-ul Metalhead Meeting 2024, care va avea loc intre 17 si 20 iulie 2024 la Romexpo in Pavilionul Central.

Cu aceasta ocazie lineup-ul scenei mari din prima zi (17 iulie 2024) este gata. Pe aceasta vor urca: Judas Priest, Steel Panther, Alestorm si Ne Obliviscaris iar biletele de o zi pentru aceasta zi sunt deja in vanzare la pretul de 279 de lei. Se pun in vanzare doar 1000 de bilete de o zi pentru 17 iulie, datorita numarului mare de abonamente vandute.

Biletele sunt disponibile online pe iabilet.ro.

Dupa epuizarea acestor 1000 de bilete, se vor pune in vanzare inca 1000 bucati, la pretul de 350 de lei. In curand vom reveni si cu lineup-ul de pe scena doi din prima zi. Inca o veste buna pentru fani e ca Judas Priest vor canta 90 de minute!
Tot in curand va fi finalizat si lineup-ul pe celelalte zile si se vor pune bilete de o zi in vanzare si pentru acestea.

Organizatorii anunta ca la Metalhead Meeting 2024 va fi disponibil si un camping. Acesta costa 149 de lei pe 4 zile de persoana, se afla fix langa cupola Romexpo, in zona cu iarba din jurul acestia, si are o capacitate de doar 1.000 de persoane. Facilitatile incluse sunt dusuri, toalete, food court si zona de bar, cu preturi de camping (nu de festival), paza, acces controlat, curent electric. Campingul se deschide pe 17 iulie, la pranz, si se inchide pe 21 iulie, tot la pranz. Fix langa camping este si parcarea B unde va puteti lasa masina (contra cost). Organizatorii nu ofera si corturi, spectatorii trebuind sa vina cu acestea.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner