Michael Schulte lansează single-ul “Stay”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Michael Schulte lansează single-ul “Stay”

„It’s complicated” – o situatie prin care aproape fiecare relație trece, inevitabil, la un moment dat. O fază de incertitudine, în timpul căreia trebuie să decideți între inimă și minte, a doua șansă sau o pauză asumată. Fie să continuăm să luptăm unul pentru celălalt, fie să îl lăsăm să meargă mai departe, pentru totdeauna.

În noul său single, „Stay”, Michael Schulte povestește în cuvinte emoționante conflictul interior și dilema dureroasă de a rămâne alaturi de persoana draga, chiar dacă poate ar fi mai bine să pleci. Un sentiment pe care cântărețul-compozitor nu îl experimentează în prezent în propria sa căsătorie fericită, dar pe care îl recunoaște din trecut și îl observă iar și iar în relațiile din jurul său. În „Stay”, el abordează acum această problemă prin muzică.
Ascultati aici : https://umusic.lnk.to/StayPR

Nu vă temeți de emoții”, acesta este motto-ul lui Michael Schulte, un om care le-a oferit întotdeauna fanilor o perspectivă profundă asupra propriului jurnal emoțional, extrem de personal, prin muzica sa, lucru care l-a făcut una dintre cele mai remarcabile voci din muzica pop germană.
Pe YouTube, vizualizările pieselor sale au depăşit 100 de milioane, iar pe Spotify artistul are deja peste 3,5 milioane de ascultători lunari. Printre performantele lui Michael se numără hitul „You Let Me Walk Alone”, pentru care a primit deja discul de aur si care a ocupat locul 4 în cadrul concursului Eurovision din 2018, dar si single-uri precum „Back To The Start”, „Keep Me Up”, „All I Need” și cel mai recent cântec, „For A Second” .
„I should run away but I stay”, primul vers al noului single semnat Michael Schulte, povestește în doar câteva cuvinte întreaga poveste tragică de a fi prins între instinctul de a fugi și puterea magnetică a atracției dintr-o relație fatală, ce se zbate între speranță, dezamăgire și sacrificiu de sine, până la autodistrugere.

Piesa a fost scrisă de Michael Schulte, Tom Gregory, Molly Irvine (Topic – „Breaking Me”) și Abaz & X-plosive, iar Topic a facut mix-ul si master-ul single-ului.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9709 RON
GBP 1 x GBP = 5,8970 RON
USD 1 x USD = 4,5670 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner