Michael Winslow Live la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Michael Winslow Live la Hard Rock Cafe
Data Marti, 25 Martie 2014
Ora 18:30
Locatie Hard Rock Cafe Bucharest, Bucuresti, Romania
Adresa Soseaua Kiseleff 32

Actorul devenit celebru prin rolul sergentului Larvelle “Motor Mouth” Jones, personaj memorabil din seria Police Academy, Michael Winslow va sustine pe 25 martie un spectacol inedit de stand up comedy in Hard Rock Cafe.

Supranumit “Omul cu o mie de voci”, Michael este un maestru al gimnasticii vocale, fiind capabil sa reproduca cele mai variate sunete din mediul inconjurator si integrandu-le surprinzator in reprezentatiile sale de stand up. El poate imita aproape neverosimil de la un recital Jimi Hendrix si pana la zgomotul provocat de un accident de circulatie.

Michael WinslowVersatilitatea corzilor sale vocale s-a facut remarcata inca din copilaria petrecuta alaturi de familie in baza aeriana de la Fairchild, cand – in lipsa de prieteni – isi ocupa timpul imitand zgomotele produse de avioane, dar si de animale sau vehicule care ii atrageau atentia. La scurta vreme dupa absolvirea liceului, Michael Winslow isi va transforma pasiunea pentru sunete intr-o cariera prodigioasa de entertainer si actor. Astfel, va primi in 1984 unul din rolurile cheie din Police Academy – personajul sau fiind prezent de-a lungul celor sapte parti ale seriei originale – pentru ca apoi sa fie distribuit ca operator de radar in “Spaceballs”, o parodie marca Mel Brooks.

Biletele sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, in reteaua Diverta si la Hard Rock Cafe, la doua categorii de pret, in functie de pozitia locurilor, respectiv 100 lei (loc la masa in fata scenei) si 70 lei (loc la masa in sala). Ora de incepere a show-ului este 20:00, evenimentul desfasurandu-se exclusiv in limba engleza.

Achizitia de bilete pentru acest eveniment trebuie insotita de rezervarea locurilor apeland numarul de telefon 021 206 62 61.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 22 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 iunie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner