Migos a lansat single-ul “Straightenin”

Migos a lansat single-ul “Straightenin”

Grupul Migos a revenit cu un track nou, “Straightenin”, care va fi inclus pe următorul album, Culture III.
Piesă “Straightenin” vine însoțită de un videoclip care îi găsește pe membrii Migos înconjurati de prietenii lor și de mașini de lux. “Turn a pandemic into a bandemic / You know that’s the shit that we on”, rapează Quavo, strângând pachete de bani.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/MigosStraighteninPR

Migos a tease-uit fanii încă de anul trecut, când trebuia să apară al treilea material Culture, dar pandemia COVID-19 a deraiat aceste planuri. Promovarea Culture III a început din nou în ianuarie 2021, când au fost postate pe Instagram bucăți din „The Process Of 3”.

Urmareste videoclipul aici:

 

În martie, Offset a distribuit imagini dintr-un videoclip muzical pe propria sa pagină de Instagram, împreună cu un text în care scria „Culture 3.” La doar câteva zile, Quavo a devenit viral pe Twitter, după ce a postat un alt clip scurt.

Culture III va fi materialul mult așteptat după “Culture II”, din 2018, disc premiat cu de două ori Platină. Albumul a ocupat poziții fruntașe în clasamente și a inclus piese precum „Știr Fry”, „Walk It Talk It” cu Drake și „MotorSport” cu Nicki Minaj și Cardi B. După lansarea Culture II, fiecare membru al Migos a prezentat proiecte solo.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole