Mircea Eremia lanseaza “Dragostea doare”

Mircea Eremia vine in atentia ascultatorilor cu un nou single lansat de MediaPro Music si produs in studiourile Golden Boy Society.  ‘Dragostea doare’ a fost lansat in exlusivitate pe Zonga saptamana trecuta, iar de 8 martie 2016, tanarul artist si-a surprins publicul cu videoclipul piesei.

“Este primul meu single solo si sunt foarte incantat de rezultat. Am petrecut, impreuna cu baietii de la ‘Golden Boy Society’ multe ore in studio cautand acel ceva care sa faca sufletele ascultatorilor sa vibreze. Povestea noastra este actuala si sunt convins ca multi se regasesc in ea”, a declarat Mircea Eremia.

Plin de culoare, videoclipul in regia lui Bogdan Daragiu ne infatiseaza o alta latura a tanarului artist, iar pe Mircea il redescoperim in postura unui baiat sensibil. ‘Dragostea doare’ expune povestea dureroasa a unei relatii de iubire.

Mircea Eremia s-a lansat in industria muzicala anul trecut cu single-ul, “Ilegal” care a fost o colaborare cu Alina Eremia. Piesa a ajuns la inimile internautilor si a strans milioane de vizualizari in timp record.

Credit foto: Alex Matei

Vezi aici videoclipul Mircea Eremia – Dragostea doare

Mai multe informatii gasiti aici:

https://www.facebook.com/OfficialMirceaEremia

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole