Motocultor Festival 2023

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Motocultor Festival 2023

Acum este oficial, ne întâlnim la a paisprezecea ediție în Finistère la CARHAIX pe site-ul Kerampuilh pe 17, 18, 19 și 20 august 2023! Și mereu cu aceeași rețetă: 4 zile, 105 trupe, 4 scene.

2023 devine sinonim cu un punct de cotitură istoric pentru Festivalul MOTOCULTOR. Prin mutarea în centrul Bretaniei, sperăm să vă oferim mai mult confort în festival și experiență de voluntariat. Se schimbă locul de primire, dar nu și proiectul nostru cultural. Ne dorim ca festivalul nostru să rămână la scară umană și prietenos, cu o capacitate maximă de 15.000 de persoane pe zi. Vom continua să aducem la festival majoritatea trupelor internaționale, pentru a evidenția scena metal regională și emergentă, precum și artiștii noștri tradiționali bretoni.

Ajunși pe teritoriul Carhaix, ne propunem să perpetuăm festivalul nostru în bune condiții de primire și de lucru, datorită unui șantier amenajat care ne va permite să punem mai senin proiectul Festivalului Motocultor și să vă primim mai bine. Kerampuilh ne oferă facilități și infrastructuri care ne vor facilita organizarea, o mare mobilitate și o gamă întreagă de noi configurații. Sperăm să vă vedem la această a 14-a ediție, să întâlnim noi festivalieri și să rămânem atenți la propunerile dumneavoastră.

În așteptarea deschiderii casei noastre de bilete în curând, vă puteți înscrie acum la Evenimentul nostru Facebook 2023 => FESTIVAL MOTOCULTOR – EDIȚIA XIV -> 20 AUGUST 2023 // EVENIMENT OFICIAL

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner