Mutya, ex Sugababes, isi sterge tatuajele ca sa faca loc altora

Mutya, ex Sugababes, isi sterge tatuajele ca sa faca loc altora

Se pare ca Mutya Buena, fosta interpreta din trupa Sugababes, isi percepe corpul ca pe o tablita pentru desen magnetica. Satula de tatuajele facute pana acum, cantareata a luat inteleapta decizie de „redecorare”. Astfel ca, fara sa mai priveasca inapoi, vedeta se pregateste pentru operatiile de indepartare a catorva dintre desene. Si totul pentru ca intreg procesul de infrumusetare sa fie mai apoi reluat.

Numele surorii sale, Maya, scris pe sold sau „Buena”, numele sau scris pe brat, semnele chinezesti de pe spate sau cuvantul „lady” gravat ironic intr-o zona a corpului au ajuns sa o plictiseasca la maximum pe Mutya. Toate acestea vor ramane doar in amintirea cantaretei, pielea sa urmand sa isi ia adio de la respectivele desene. „Am o gramada de tatuaje. Primul l-am facut la 16 ani. Dar urmeaza sa le scot. Cele de pe mana si semnele chinezesti de pe spate vreau sa dispara primele. Apoi o sa am loc liber pentru a o lua de la capat. M-am oprit cu tatuajele acum. Motivul? Lipsa spatiului”, a povestit vedeta.

Exista insa o opera de arta la care fosta bombonica nu are de gand sa renunte sub nicio forma. Floarea gigantica de pe piciorul cantaretei va putea fi admirata in continuare, a aflat Daily Star. „Sunt dependenta de tatuaje. Cel de pe picior va sta destul acolo. Este pentru mama mea, Rose”, a explicat artista.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: