Sophie and the Giants a lansat single-ul “Shut Up And Dance”

Prima pagină » Noutăţi » Sophie and the Giants a lansat single-ul “Shut Up And Dance”

Sophie and the Giants a lansat single-ul “Shut Up And Dance”. Pe măsură ce începe vara 2024, Sophie and the Giants revine cu melodia destinată să fie coloana sonoră.

„Shut Up And Dance” nu este doar un sfat bun, ci noul single de la Sophie Scott care oferă o explozie de energie cathartică înfășurată într-un groove irezistibil care este gata să deblocheze momente de bucurie împărtășită pe ringurile de dans, în timp ce aduce sufletele împreună.

Asculta aici: https://umusic.lnk.to/ShutUpAndDancePR

Am scris acest cântec pentru a-i ajuta pe oameni să se simtă în viață, cerându-le să se ridice în picioare și să-și miște corpul

spune Sophie despre puterea cinetică și fizicitatea irezistibilă care le oferă „Shut Up And Dance”.

Cu melodii îmbătătoare alunecând senin peste pulsurile disco, piesa se scufundă într-o perspectivă atotcuprinzătoare, pete de sintetizator, în timp ce Sophie îi ademenește pe toți ascultătorii să părăsească cotidianul în urmă, să se simtă liber și… „doar dansează ca și cum ai fi invizibil!”
„Lumea este o mizerie, iar cântecul meu „Shut Up And Dance” este despre a scuipa toată durerea și frica și a simți că inima îți bate din nou”, declară Sophie despre acest vârtej emoțional care evocă noi orizonturi expansive, creând momente de adevărată euforie comunală.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,9010 RON
USD 1 x USD = 4,6356 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 iunie 2024

Acum la Bucureşti
23 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner