Na7halie Sade lanseaza videoclipul piesei “Murda”

Na7halie Sade este o prezenta exotica pe scena muzicii romanesti, insa artista are origini in Franta, Scotia si Zambia si vrea sa cucereasca multe inimi din lumea intreaga cu piesa „Murda”, pe care o lanseaza, alaturi de MediaPro Music.

Na7halie a devenit cunoscuta dupa ce a colaborat cu o companie de telefonie mobila in Africa de Sud, ulterior avand campanii de imagine si cu alte branduri. Ultimul succes, din acest punct de vedere, este colaborarea cu linia de beauty Marc Jacobs, unde Na7halie a devenit una dintre cele 5 fete care au aparut in campanie.

 Ritmurile explozive ale piesei “Murda” provoaca dependenta, iar versurile – o combinatie intre limba engleza engleza si limba spaniola, sunt foarte catchy si completeaza perfect mesajul videoclipului si mood-ul ‘caliente’.

 Na7halie vorbeste 4 limbi, printre care si franceza si spaniola, care au ajutat-o sa iasa in evidenta in momentul in care s-a mutat in Marea Britanie. Artista si-a inceput cariera muzicala ca artist independent, iar acum lucreaza in studio cu Rymez, producatorul care a colaborat cu nume mari ca Drake, Giggs, Donae’o si multi altii. Anul 2018 se anunta un an de senzatie pentru Na7halie, care a pregatit deja si alte piese.

Single-ul este disponibil online: https://MediaPro.lnk.to/MurdaPR


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole