Naiul maestrului GHEORGHE ZAMFIR va rasuna in Italia si Israel

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Naiul maestrului GHEORGHE ZAMFIR va rasuna in Italia si Israel

Cel mai cunoscut ambasador al culturii Romane, pe cele cinci continente, maestrul Gheorghe Zamfir, pregateste o reintalnire emotionanta cu melomanii din capitala, in cadrul concertului ”Zamfir+100”, ce va avea loc in ziua Martisorului, pe 1 martie 2017, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:30.

In acompaniamentul Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apararii Nationale, sub bagheta  domnului Colonel Aurel Gheorghita, Inspector pentru arma Muzici Militare, alaturi de invitatii de elita ai serii, corul Cantoris condus de maestru de cor Daniel Jinga, renumitul organist de origine romana Christian Micsunescu si Maria Jinga, mezzosoprana a Operei Nationale Bucuresti, Gheorghe Zamfir va oferi auditoriului un concert veritabil, concretizat intr-o calatorie muzicala variata, pornind de la creatii muzicale unice, lucrari romanesti si internationale si ajungand pana la arii de opera sau melodii celebre, precum: ”El condor pasa”, ”Lonely Shepherd” sau ”Nessun Dorma”.

Video:”El condor pasa”

https://www.youtube.com/watch?v=d9NDytH3HdQ

”Timpul zboara si ne mai despart doar cateva zile de minunatul eveniment. Cata bucurie si cate emotii ma incearca la gandul ca ma voi reintalni cu un numar atat de important de iubitori de muzica de calitate! Va multumesc pentru permanenta sustinere si va stimez!” – a notat artistul intr-o postare recenta pe pagina sa personala de facebook Gheorghe Zamfir Official

Video: ”Lonely Shepherd”

Bucuria imensa de a cuceri inimile spectatorilor de pretutindeni, cu sunetul magic al naiului, va fi intensa pe intreg parcursul lunii martie. Muzica lui Gheorghe Zamfir si aplauzele indelungi ale spectatorilor vor readuce Universul la viata, provocand primavara cuprinsa de o serie de concerte ample ce vor fi sustinute in Italia si Israel. Dupa reprezentatia de la Sala Palatului, indragitul artist va putea fi admirat in data de 4 martie, performand pe scena Salii Auditorium Conciliazione din Roma, iar intre 13 si 21 martie, intr-un turneu de 5 orase din Israel.

Compozitor si dirijor, acordeonist, pianist, vocalist, orchestrator, pictor, scriitor, poet si interpret de geniu la naiul sfant, Gheorghe Zamfir este o somitate a culturii si traditiei romanesti, un mesager al Romaniei frumoase si un nume reprezentativ care face onoare romanilor de pretutindeni, un artist complet cu un palmares urias, greu de atins. A compus peste 300 de lucrari in stil folcloric, simfonic, cameral, sacru, vocal instrumental, variete si modern, a obtinut 120 de discuri de aur si platina a inregistrat vanzari de sute de milioane de discuri, a sustinut concerte cu casa inchisa pe toate marile scene ale lumii si a colaborat cu artisti de notorietate internationala.

Momentul concertului extraordinar, ”Zamfir +100” se apropie cu pasi repezi, iar numarul biletelor disponibile se reduce considerabil de la o zi la alta.

Astfel, primele trei categorii de bilete, respectiv Golden VIP, VIP si cat.1, s-au epuizat, iar cele ce le urmeaza la rand pot fi achizitionate in continuare atat de la casa de bilete a Salii Palatului, din magazinele DIVERTA, Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines, cat si online prin: www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro și  www.eventim.ro. Analizand interesul publicului manifestat fata de acest concert, organizatorul evenimentului estimeaza ca spectacolul va fi sustinut, si de aceasta data, cu casa inchisa. De aceea, le recomanda tuturor celor interesati sa se grabeasca pentru a-si rezerva locurile dorite.

Eveniment organizat de Asociatia Culturala Spectaculis, cu sprijinul partenerilor: Magic FM, Romania TV, Aqua Carpatica, Domeniile Samburesti, Carrefour Romania, Art Nation Media, Agerpres, Ring.ro, Iconcert.ro, Infomusic.ro, Blitz TV, Salon TV, Parents, Shape, Casa de Vacanta, Nine O’Clock, 4arte.ro, Stop to shop, Unirea Shopping Center, Carturesti, 220.ro si Catavencii.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner