Naomi Campbell a ramas fara legitimatia de acces si telefon

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Naomi Campbell a ramas fara legitimatia de acces si telefon

Dupa 27 de ani de absenta, Led Zeppelin au revent pe scena printr-un concert de zile mari. A fost un moment special pentru mii de admiratori si zeci de vedete. Naomi Campbell, prezenta si ea la eveniment, nu poate spune insa ca in cazul ei totul a decurs perfect. Pentru frumoasa ciocolatie, un fan ceva mai indraznet a contribuit serios la evaporarea magiei „serii”.

Era in jurul orei trei dimineata, dupa spectacol, cand un admirator insetat probabil de atentie a pus mana pe legitimatia VIP de acces a modelului si a tras cu putere. Cum legitimatia era legata cu o panglica, barbatul a tras-o bine de par, inainte ca o asistenta personala a divei sa intervina. „Oamenii ar face orice sa puna mana pe un astfel de bilet”, citeaza Daily Mail o sursa. „Un barbat a incercat sa ii smulga legitimatia de la gat lui Naomi, in momentul in care ea pleca de la o petrecere si s-a indreptat spre alta. S-a incurcat in par, asa ca a trebuit sa traga cu putere. Doi bodyguarzi au aparut imediat, dar barbatul reusise deja sa smulga legitimatia si sa dispara in multime. Naomi a fost furioasa si injura”, a continuat martorul.

Purtatorul de cuvant al divei a incercat repede sa sara in ajutorul ei, dar povestea prezentata de acesta este evident cel putin ciudata. Potrivit spuselor acestuia, Campbell, intr-un gest de maxima marinimie, i-a dat de buna voie legitimatia barbatului. „A venit si i-a cerut-o si cand incerca sa o scoata de la gat s-a agatat in par”, a povestit reprezentantul vedetei. Incidentul in centrul caruia a stat legitimatia de acces nu a fost sigurul care i-a umbrit seara frumoasei vedete. In timpul concertului, telefonul mobil al divei a disparut cu tot cu mesajele siropoase primite de la un admirator secret.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner