Narcisa Suciu lanseaza albumul de colinde “Craciunul meu”, alaturi de MediaPro Music

Narcisa Suciu revine cu un material discografic de colinde – melodii culese de la maicutele Manastirii Barsana, din Maramures. Albumul “Craciunul meu” include 14 cantece ritualice, interpretate inegalabil de catre Narcisa – colinde rare, cu o puternica incarcatura emotionala.

Narcisa Suciu povesteste despre cum a luat nastere albumul: “Totul a inceput in iarna anului 2016. Am avut cateva concerte de colinde in curtea Manastirii Barsana, iar dupa ce am terminat de cantat am fost invitati la masa de catre maicute. Pana s-a pregatit masa, maicutele ne-au colindat si am fost surprinsa sa descopar cateva colinde care, cel putin mie, imi pareau total necunoscute si foarte… diferite. I-am spus Maicii Starete ca n-am mai auzit cantecele acelea niciodata si atunci ea m-a invitat sa le vizitez, oricand as avea timp, sa ma invete niste colinde si niste pricesne. La inceputul lunii septembrie am fost la Manastirea Barsana cateva zile si maicile m-au invatat colindele ce alcatuiesc acest album.”

Astazi, 8 decembrie, Narcisa lanseaza si pe YouTube prima piesa de pe album, “Amu-i sara de Craciun”: https://youtu.be/n5cBhYHrTuc

Albumul este disponibil online: https://MediaPro.lnk.to/CraciunulMeu

Tracklist “Craciunul meu”:

 1. Semantron 1
 2. La Viflaim
 3. Fiule Iisus
 4. Coborat-o, coboratu
 5. De la Rasarit
 6. Ia sculati crestini odata
 7. Pe drum cu luna
 8. Amu-i sara de Craciun
 9. In noaptea sfanta
 10. Lasa-ne parinte-n casa
 11. In orasul Betleem
 12. Trambitat-au ingerii
 13. Astazi prorociile
 14. Semantron 2

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
 • Distribuie pe Pinterest
 • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole