NEXT EX lansează single-ul Nobody’s Home

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » NEXT EX lansează single-ul Nobody’s Home

Trupa NEXT EX lansează un nou single – Nobody’s Home – care va fi inclus pe următorul album al trupei. Nobody’s Home este cel de-al doilea single lansat de NEXT EX anul acesta, după ce Shape Me, lansat în ianuarie, a fost primul titlu anunțat ca făcând parte din cel de-al doilea album al lor.

Next EX – Nobody’s Home (official video)
https://youtu.be/x5vXBJrqQ6Q

Stream & download:
http://smarturl.it/next-ex-nobodys-home


Nobody’s Home vine cu o premieră, single-ul cu influențe noir indie/electro fiind lansat împreună cu primul videoclip pe care Robert Iulian Acsintoaie (chitarist NEXT EX) îl regizează pentru trupa din care face parte.

Videoclipul ilustrează un personaj care dansează singur, pe un ritm de vals, aflat într-un întuneric abisal. Lipsit de o identitate clară, personajul reprezintă omul din viața noastră care, brusc, devine absent și izolat într-un univers diferit de al nostru. Nobody’s Home este despre omul din fața noastră, care se transformă din „everything” în „nobody”, devenind complet absorbit de propriul conținut și despre care ne dăm seama că nu îl vom putea cunoaște niciodată, deși premisele păreau a fi altele.

Starea transpusă în Nobody’s Home este construită în jurul temerii că dincolo de această „carcasă” familiară a omului de lângă noi nu se află, de fapt, absolut nimic, ci doar un vid, un întuneric, în care sunetul nu pătrunde, iar întrebările nu vor primi niciodată răspuns. Deoarece resemnarea nu este o opțiune, tot ce ne rămâne de făcut este să ne construim niște certitudini bazate doar pe ceea ce ne este nouă convenabil să credem despre celălalt. Astfel, valsul care trebuia să fie dansat în doi, ajunge să fie dansat de o singură persoană, în timp ce totul din jur se răcește.

Următorul concert live al formației va avea loc pe 21 aprilie 2019 la Creatorsfestival în Dumbrava Vlăsiei. Detalii pe www.creatorsfestival.ro.


NEXT EX
Andrea Sofronie – voce
Robert Iulian Acsintoaie – chitară, synth
Sergiu Stanciu – tobe, percuție

https://www.facebook.com/nextexofficial
https://www.instagram.com/nextexofficial

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner