Nicole a slabit cu sirop de artar

Nicole a slabit cu sirop de artar

Nicole, de la Pussycat Dolls, a slabit cu sirop de artar

Kilogramele in plus: un cosmar care terorizeaza multe reprezentante ale sexului frumos. Cand in joc intra insa si dorinta de celebritate, povestea cu greutatea se transforma intr-un adevarat razboi.

Pentru o pozitie onorabila in topurile care vizeza vedetele este nevoie de talent, de un aspect placut, dar si de incredere in fortele personale. Talentul are legatura cu mama natura, in timp ce celelalte doua coordonate se afla in interdependenta. Fara o imagine care sa atraga atentia, increderea in sine scade automat si invers. Acest lucru l-a inteles si Nicole Scherzinger, papusica de la Pussycat Dolls.

Desi nu se poate plange ca duce lipsa de admiratori, cantareata de culoare a avut nevoie de o dieta drastica pentru a se simti confortabil, informeaza Mirror. „Am facut-o fiindca am vrut sa ma simt mai puternica pentru videoclipul piesei «Baby Love»”, a explicat artista decizia sa de a respecta cu strictete un regim alimentar bazat pe sirop de artar. Inspiratia a venit insa de la colega de breasla Beyonce. Pentru filmul „Dreamgirls”, iubita lui Jay-Z a dat jos mai bine de noua kilograme in doua saptamani ajutandu-se de aceeasi dieta. Se naste totusi intrebarea: ce a impins-o pe Nicole spre regimul alimentar? Invidia sau pur si simplu admiratia?

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe