Nicole Cherry lansează un nou videoclip, “Până vine vineri”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Nicole Cherry lansează un nou videoclip, “Până vine vineri”

Tânăra cântăreaţă Nicole Cherry lansează un nou videoclip, pentru single-ul “Până vine vineri”, o piesă cu un mesaj puternic, în care se vor regăsi elevii, studenţii, angajaţii şi toţi cei care aşteaptă sfârşitul săptămânii, pentru câteva zile de relaxare şi distracţie!

Videoclipul a fost regizat de Michael Mircea, iar filmările au avut loc în diverse locații din mallul bucureştean Băneasa Shopping City şi au durat mai bine de 12 ore. Ţinutele artistei au fost realizate de Daria Georgescu, de coafuri a fost responsabilă Livia Berceanu, iar machiajul a fost asigurat de Ana Cucută.

În noul clip, fanii artistei o pot vedea pe Nicole, alături de dansatorii săi, atât îmbrăcată office, la costum, executând mişcări sincronizate perfect, cât şi purtând haine colorate, pregătită pentru distracţie, având o coregrafie plină de energie.

Piesa, produsă în studiourile HaHaHa Production şi lansată împreună cu MediaPro Music, este compusă de Constantin Bodea, Mihai Andrei, Maxim Chisaru și Andrei Tiberiu Maria, pe versurile lui Vlad Munteanu, Elena Moroşanu şi Andrei Tiberiu Maria.

Mulţumesc celor de la Hahaha Production şi MediaPro Music pentru toată implicarea, în realizarea acestui nou videoclip. Piesa ‘Până vine vineri’ are un aer fresh, de vară, la care am lucrat intens. A fost o experienţă nouă pentru mine, deoarece am vrut să aduc un sound diferit de ceea ce am lansat până acum, o piesă de impact, cu influenţe puternice. Am dorit că acest nou single să vină ca o schimbare pe piaţă muzicală, mai ales că producţia, pe versuri în limba română, te duce cu gândul la un hit ce poate cuceri întreg globul, nu doar România! Sper, din tot sufletul, să vă bucuraţi, din plin, de noua mea piesă!”, a spus Nicole Cherry.

Puteţi urmări aici noul videoclip Nicole Cherry – “Până vine vineri”, lansat împreună cu MediaPro Music:

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner