NICOLE CHERRY si CONNECT-R lanseaza hit-ul verii – “Se Poarta Vara”

Dupa ce au cucerit separat, an de an, topurile cu hituri de vara, iata ca Nicole Cherry si Connect-R au pregatit o surpriza de proportii, de data aceasta impreuna, single-ul “Se poarta vara“, pentru care au filmat si un videoclip plin de energie si foarte colorat, numai bun pentru vara.

Colaborarea a inceput cand “ciresica” s-a indragostit, la propriu, de piesa, in studioul Rappin’ON Production, iar impreuna cu echipele ei, La Clique Music (casa de discuri a lui Mohombi), Creative District si MediaPro Music & Universal Music Romania, s-a hotarat lansarea acesteia.

Melodia in cauza este una inedita, pentru ca intalnim acorduri de tambal, iar versurile sunt, in totalitate, un adevarat pamflet al cotidianului autohton.  De regia clipului s-a ocupat tot Alex Ceausu, responsabilul de mai toate materialele video, pe care cei doi artisti le-au lansat pana acum.

IMG_0457“‘SE POARTA VARA’ este single-ul pe care l-am asteptat de mult sa-l lansez. Alaturi de Connect-R facem echipa buna si suntem convinsi ca, de la primele acorduri muzicale, piesa va cuceri imediat. De aceea, am mare incredere ca va fi HIT, iar videoclipul va confirma si el acest lucru. VARA asta va fi a noastra…a tuturor.”, spune Nicole Cherry.

“Nicole, de fapt, mi-a luat piesa ! Eu am compus-o pentru mine, cu țambal, taraf si beat-uri cum se poarta afara. Povestea piesei este, de fapt ca, intr-o o zi, a venit Ciresica, in studio, sa-i fac o piesa, iar după ce am ascultat vreo 10, i-am pus din greșeala si piesa mea! Ea s-a indragostit de ea, pe loc. Si, după ce a început sa o fredoneze, n-am mai putut sa văd piesa altfel decât cu vocea ei. I am dăruit piesa, însă ea si-a dorit sa ramân si eu pe ea. Asa s-a născut colaborarea noastră, pentru single-ul ‘Se poarta vara'”, a povestit Connect-R.

Vezi videoclipul piesei “Se poarta vara” aici:

Asculta/Descarca piesa “Se poarta vara” de aici:

https://MediaPro.lnk.to/NicoleCherry-ConnectR-SePoartaVaraNe

Mai multe informatii pe:

https://www.facebook.com/NicoleCherry

https://www.facebook.com/connectrofficial

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

https://facebook.com/umusicro

Credite Foto:

Alex Matei:  https://www.facebook.com/AlexDoggy


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole