Nicoleta Luciu renunta iar la haine

Cea mai admirata vedeta "Playboy" din Romania, Nicoleta Luciu, se dezbraca pentru a cincea oara. Bruneta a pozat din nou goala pentru o editie speciala a revistei, care ii este dedicata in exclusivitate. Cantareata este primul "iepuras cu papion" autohton onorat in acest fel de publicatia pentru barbati.

Star de televiziune, cantareata, top-model sau actrita, Nicoleta Luciu nu mai are nevoie de nici o prezentare. Vedeta a aparut de patru ori pe coperta revistei dedicate barbatilor – cifra-record pentru Romania – si a fost protagonista primului DVD cu o vedeta Playboy de la noi. In editia speciala a revistei, dedicata ei, Nicoleta apare in diverse ipostaze "fierbinti", mai vechi sau mai noi.

De asemenea, vedeta, care interpreteaza in prezent rolul unui transsexual in serialul "La servici", de la PRO TV, face dezvaluiri despre viata, cariera si experienta ei in televiziune, despre relatia cu Zsolt Csergo, precum si despre planurile de viitor. Nicoleta Luciu si-ar dori, pe langa un pictorial "US Plaboy", si un rol alaturi de Brad Pitt. Despre "fenomenul" Luciu au dat declaratii, in numarul de colectie lansat azi pe piata de Playboy, Ilie Nastase, Catalin Botezatu, Dan Chisu, Serban Huidu, Cozmin Gusa, Claudiu Bleont, Mihai Dobrovolschi, Corneliu Porumboiu, Robert Turcescu, dar si multi oameni obisnuiti.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole