Noi reprezentatii completeaza Saptamana MALAELE de la Teatrul National

La cererea publicului au fost adaugate noi reprezentatii de mare succes la maratonul teatral denumit simbolic „Saptamana Malaele!” Astfel, „REVIZORUL” se va juca de doua ori, pe 30 si 31 iulie 2017, iar seria de spectacole se va incheia cu „MASCARICIU’” pe 7 august 2017. Programul teatral se extinde in intervalul cuprins intre 30 iulie si 7 august si include, la mijloc, aniversarea zilei de nastere a lui Horatiu Malaele.

Va reamintim ca toate spectacolele din Saptamana MALAELE se joaca la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti, iar programul complet este urmatorul:

30 si 31 IULIE – REVIZORUL – comedie spumoasa de situatie, generata de aparitia intr-un oras de provincie a unui calator venit  din “capitala”, care este luat drept un revizor asteptat in inspectie.

In distributie: Horatiu Malaele, George Mihaita, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Vladimir  Gaitan, Gheorghe Danila, Serban Georgevici, Eugen Racoti, Niculae Urs, Florin Dobrovici, Dragos Huluba, Bogdan Ghitulescu, Ana Maria Lazar.

1 si 2 AUGUST – DINEU CU PROSTI – un festin comic de mare calibru, in care prostia inocenta si umorul burlesc sunt ingredientele cheie.

In distributie: Horatiu Malaele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu / Aylin Cadir, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulica / Teodora Mares, Dorin Andone / Tomi Cristin si Alexandru Georgescu. Regia: Ion Caramitru.

3 AUGUST – CARAMITRU MALAELE – CATE’N LUNA SI IN STELE,

Un seducator duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri si amintiri, completat de participarea extraordinara a violoncelistului Adrian Naidin.

In distributie: Horatiu Malaele, Ion Caramitru.

4 AUGUST – CAFENEAUA – un regal actoricesc in trei tablouri in care se impletesc rasul, lacrimile si ironia existentei umane.

In distributie: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Emilia Popescu.

5 AUGUST – VALEA CU PARFUM DE FLORI SI ZUMZET DE ALBINE –  o comedie savuroasa despre rolul femeii si al barbatului, o ocazie rara de a ii vedea pe scena impreuna pe Horatiu  Malaele si pe fiul sau Bogdan.

In distributie: Horatiu Malaele, Meda Victor, Bogdan Malaele.

Regia: Horatiu Malaele.

6 AUGUST – PODU’ – un spectacol emblematic in care un intelectual neinteles, un indragostit, si o artista trec prin situatii de un absurd si un umor coplesitor, stand la coada in fata mortii.

In distributie: Horatiu Malaele, Meda Victor, George Ivascu.

Regia: Horatiu Malaele.

7 AUGUST – MASCARICIU’ –  o reprezentatie emotionanta prin maiestria jocului, cu: Horatiu Malaele si Niculae Urs.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.romystage.roblt.ro si bilete.ro.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole