Noul clip Anka Badiu apare in 2008

Anka Badiu, artista cunoscuta datorita hiturilor "Nopti de dor" si "My Baby( Tell Me Why)", a terminat la inceputul acestei saptamani filmarile pentru al treilea single de pe albumul de debut "Nopti de dor", se arata intr-un comunicat de presa primit de la casa de discuri Roton.

Noul cantec se numeste "Cineva" si este o balada care a ajuns deja un hit in Franta fiind difuzata zilnic de un post de radio local. Clipul ne prezinta povestea unei fete parasite de iubitul ei, scenariul fiind in ton cu versurile piesei. Filmarile au avut loc pe croma in sistem 3D, iar producerea si montajul clipului vor dura mai mult de o luna.

Noul clip Anka Badiu va rula pe posturile de specialitate la inceputul anului viitor. Filmarile au durat peste 17 ore dar Anka Badiu nu s-a plans nicio clipa, rezistand eroic: "Cu toate ca a fost mai greu deoarece, de data aceasta, am filmat singura si au fost foarte multe cadre, regizorul, cat si echipa lui au fost profi, asa ca nu am simtit oboseala atator ore de filmat", a declarat vedeta.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole