Noul videoclip NesteA feat. Juju – I’ts Not Over

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Noul videoclip NesteA feat. Juju – I’ts Not Over

Câştigătoarea premiului special “Serban Georgescu” la festivalul  “Flori de Mai 2014”  NesteA, pe numele ei real “Alexandra Nestea” revine în atenţia publicului cu un nou single în colaborare cu Juju, fost concurent  X Factor care s-a făcut cunoscut prin colaborările sale cu Simona Nae (Doi Nebuni) sau Jo (Înapoi).
Piesa “It’s Not Over” a fost produsă de Radu Sîrbu în studiourile Rassada Music şi este un  catchy track ce combină mai multe stiluri muzicale cu o atitudine şi energie pozitivă.


YT-Its-Not-Over-Cove GIRL Custom“Cu piesa aceasta vreau să vă aducem vara şi soarele chiar şi atunci când este înnorat afară. Mi-a plăcut mult colaborarea cu  toată echipa, ne-am distrat maxim la înregistrări, iar rezultatul este unul pe măsură. Oficial deschidem sezonul de vară cu o super piesă”, a declarat NesteA.
Juju

Juju: “It’s Not Over este o piesă de vara, cu o tema instrumentală foarte interesantă pe care sunt sigur că lumea va dansa şi se va distra.
Ştim că ascultătorii vor simţi energia pozitivă pe care vrem să o transmitem prin intermediul acestei piese şi sperăm să o auzim la toate pool party-urile de pe litoral, în acesată vară”.

Facebook NesteA – www.facebook.com/NesteAofficial.ro

Facebook Juju – www.facebook.com/JujuOfficial

Facebook Rassada Music – www.facebook.com/RassadaMusic

Link YouTube: 

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner