Noul videoclip Voltaj

La sfarsitul saptamanii trecute, trupa Voltaj a filmat un nou videoclip pentru promovarea celui de-al doilea extras pe single de pe albumul "Revelator". Pentru videoclipul piesei "MSD2", trupa si regizorul au optat pentru un concept in premiera in Romania. Este primul videoclip care nu s-a filmat cu ajutorul camerelor video, ci cu o camera foto de performante deosebite! Succesiunea miilor de cadre foto va fi procesata ulterior, pentru a se crea senzatia de miscare, adaugandu-se apoi efecte grafice. Datorita acestor efecte post-productie, perioada de montaj a videoclipului va fi prelungita. Filmarile s-au derulat in Studiourile Marbo, intr-o hala imensa, sub directa indrumare a regizorului Dragos Buliga, cel care a regizat si videoclipul primului single de pe album, "Stiu".

In centrul videoclipului se afla un roman obisnuit, a carui evolutie este urmarita din copilarie pana la maturitate. Aceasta evolutie este ilustrata prin prezenta mai multor personaje de varste diferite. Primul personaj este un copil de 9luni, iar pentru ilustrarea varstei de 4 ani, personajul a fost «jucat» de fiul lui Gabi Constantin! Ideea de baza de la care a pornit scenariul a fost trebuie sa fim mandri ca suntem romani, pentru ca se intampla in tara noastra si lucruri bune, de care trebuie sa invatam sa fim constienti.

Intreaga poveste se desfasoara in paginile unui ziar, in titlurile carora sunt prezentate realizari exceptionale ale unor romani mai putin mediatizate si cunoscute, dar deosebit de importante. Pe langa personalitati marcante din Romania, ca Nadia Comaneci, Gheorghe Hagi, mai apar si alti romani de succes: cativa studenti din Iasi,premianti la diverse olimpiade, o echipa de romani care lucreaza in cadrul NASA s.a.

Mesajul pe care trupa Voltaj vrea sa il transmita este: avem multi romani MSD2 (mai sus de doi, adica pe locul intai), si cu ajutorul acestora trebuie sa incepem sa schimbam Romania in bine. "MSD2” e un videoclip atipic, reusind sa diferentieze VOLTAJ inca o data de celelalte trupe mari existente pe piata muzicala romaneasca.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: