Nu au fite, chiar daca sunt Cheeky Girls

Surorile Cheeky Girls si-au vizitat rudele din Romania si intentioneaza sa filmeze aici un episod din show-ul difuzat la Sky Travel. Fetele sunt insotite de tatal lor si de o echipa de filmare din Marea Britanie. Ele au dat o petrecere langa Cluj pentru varul lor si au adus cadouri tuturor rudelor.

Cu o masina incarcata de cadouri de Paste, Gabriela si Monica Irimia au colindat impreuna cu tatal lor pe la toate rudele din Ardeal. Primii pe lista au fost bunicii, apoi singurul lor var, aflat in apropierea Clujului. Pentru ca acesta implineste 17 ani pe 7 aprilie, fetele au dat pentru el o petrecere in prima seara de sedere in Romania, chiar la el acasa.

Tatal surorilor Cheeky, medic pe Salvare in Cluj, si-a luat cateva zile libere pentru a se putea ocupa de celebrele lui fiice. Surorile sunt protagonistele a doua reality-show-uri la cateva canale de televiziune din Marea Britanie si din SUA. Azi, ele vor fi urmarite de o echipa de televiziune de la Sky Travel, iar episodul se va difuza peste cateva saptamani.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole