Nunta in Africa de Sud

Nunta in Africa de Sud

De Craciun, Angelina Jolie si Brad Pitt isi vor uni oficial destinele intr-un mic sat de langa Johannesburg, in Africa de Sud, la sugestia reginei talk-show-urilor Oprah Winfrey, potrivit thisislondon.co.uk.

Jolie si Oprah au devenit apropiate dupa ce gazda TV i-a spus actritei ca este foarte impresionata de eforturile umanitare depuse de aceasta.
Un prieten al cuplului a declarat intr-un interviu pentru revista „OK!”: „Pentru ei, casatoria are o semnificatie spirituala si nu este o parada de Hollywood, asa cum a fost pentru Tom Cruise in Italia”. Acelasi prieten a precizat ca ceremonia va include muzica traditionala africana si va fi „simpla si eleganta”.

Printre celebritatile invitate sa participe la ceremonie se numara Oprah Winfrey, 52 de ani, Madonna, sotul ei, regizorul Guy Ritchie, actorul George Clooney si Daniel Craig.
Cei doi s-au cunoscut in 2005 pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Dl si dna Smith”. Din mai, cuplul are o fetita, Shiloh Nouvel, care se adauga celor doi copii adoptati de Angelina, Maddox, de cinci ani, si Zahara, de un an si 11 luni.

sursa: www.cinematex.ro

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe