O nouă colaborare de exceptie si cea mai fresh piesă – Adi Cristescu feat Cortes – “Fără pilot” s-a lansat astazi

Cea mai nouă colaborare este reprezentată de Adi Cristescu şi Cortes care lansează o frumoasă piesă de dragoste, „Fără pilot”.

Piesa este o declaraţie de dragoste plină de emoţie despre neputinţa de a rezista fără persoana iubită, despre dor şi efectele despărţirii. „Fara pilot” reprezintă o afirmare a sentimentelor după ce două persoane s-au despărţit, dar încă se iubesc. Disparitia iubitei este asemănată cu „tăierea aripilor”, care a lăsat în urmă un om ca un  „dicţionar fără cuvinte”.

“”Fara pilot” a crescut de la un beat de trap si cateva acorduri de pian, pana la o poveste. Aportul fiecarui coleg din Nani Recordz a fost esential si piesa a crescut, s-a dezvoltat pana la ceea ce auziti. Am scris-o cu suflet. Ascultati-o cu sufletul!” ne-a declarat Adi Cristescu.

Piesa este compusă de Adi Cristescu, iar  versurile sunt scrise de Chris Mayer, Adi Cristescu, Cortes.

“”Fara pilot” este o piesa in care am pus mult suflet si in care am mare incredere. Sunt foarte multumit de cum a iesit  si sper ca toata lumea sa simta energia pe care toata echipa a pus-o in acesata piesa”, a declarat Cortes.

Ascultă/Descarcă/Vezi aici piesa/videoclipul “Fără pilot”:

https://MediaPro.lnk.to/AdiCristescu-Cortes-FaraPilotNe

Videoclipul piesei “Fara pilot”:

Mai multe informaţii găsiţi aici:

https://www.facebook.com/adicristescuoficial


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole