O vara torida “ASHA” ca Lora

Gradele din termometru depasesc nivelul de canicula. Atentie! Lora a lansat hit-ul verii.

Single-ul “ASHA” va sparge boxele in acest sezon si te pregateste pentru noptile nebune de pe ringul de dans.

Conceptul videoclipului este despre o fata care fuge de trecut si se loveste de un viitor pe care nu il accepta. Ea lupta pentru a ramane ancorata in prezent, insa nici aici, pe drumul ei ingust, nu are loc pentru nimeni.

“Vin cu un sound nou, indraznet si torid. Vara asta vreau sa dansam impreuna “ASHA”. Beat-urile tropicale ale piesei m-au cucerit de la prima ascultare si imediat mi-am dat seama ca acesta trebuie sa fie urmatorul meu single. De la primele acorduri mi-am dat seama ca videoclipul trebuie sa fie extrem de dinamic. Un duel coregrafic intre masculin si feminin, intre bine si rau, intre yin si yang, in care eroina noastra castiga. O poveste de dragoste intre trecut, prezent si viitor. Bruce si Istvan, cei doi dansatori pe care ii cunoasteti de la Romanii au talent au creat dansul din clip iar rezultatul a intrecut toate asteptarile. Cele 26 de ore de filmare au trecut intr-o clipa. “ASHA” ne distram vara aceasta!”, a declarat Lora.

Noul single Lora – ASHA – este disponibil in exclusivitate, in perioada 4 – 10 iulie 2016, pe Deezer: https://MediaPro.lnk.to/Lora-AshaNe

Coregrafie / Scenariu: Bruce, Istvan, Lora

Regie: Bogdan Daragiu

Styling: Amir Dobos

MUA: Bianca Marca

Hair: George CozmaLocatie: Hotelul Chambers’n Charm – Brasov

Mai multe informatii pe:

https://www.facebook.com/LoraOfficial

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

https://facebook.com/umusicro


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole