O-Zone, mai vizionati decat Paris Hilton

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » O-Zone, mai vizionati decat Paris Hilton

Inca in top, la aproape doi ani de la destramare

Trupa O-Zone inregistreaza succes dupa succes, cu toate ca de la desfiintarea ei au trecut aproape doi ani. Hitul “Dragostea din tei” al celor trei moldoveni ocupa locul al doilea in clasamentul celor mai vizionate materiale video pe Internet, surclasand la mare distanta partida de sex a starletei Paris Hilton.

Potrivit sondajului realizat de firma britanica “Viral Factory”, ale carui rezultate au fost comunicate la sfarsitul lunii noiembrie, melodia “Dragostea din tei” a inregistrat nu mai putin de 700 de milioane de vizionari pe Internet. La aceasta cifra impresionanta a contribuit insa si adolescentul american Gary Broslma, care s-a filmat dansand pe hitul lui Dan Balan & comp. Locul intai il detine tot filmuletul unui pusti, canadian de aceasta data, “Star Wars Kid”, cu 900 de milioane de vizionari.

Curios, doua dintre cele mai admirate femei ale planetei, Paris Hilton si Kylie Minogue, au fost nevoite sa se multumeasca doar cu locurile 3 si 4. Filmul in care mostenitoarea imperiului hotelier Hilton apare in timp ce facea sex cu fostul ei iubit, Rick Solomon, nu a contorizat decat 400 de milioane de vizionari, in timp ce spotul publicitar la lenjerie intima in care apare Kylie Minogue, “Agent Provocateur”, a atras 360 de milioane de curiosi. Avand in componenta pe Dan Balan, Arsenie Toderas si Radu Sarbu, trupa O-Zone a dat lovitura in anul 2003, cand a monopolizat clasamentele europene cu hitul “Dragostea din tei”.

sursa: www.cinematex.ro

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 24 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9729 RON
GBP 1 x GBP = 5,9082 RON
USD 1 x USD = 4,5749 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 iulie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner